Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ



Μετά και όλη την τραγική εμπειρία των μνημονίων και την παρέλαση από την εξουσία της αποικίας όλης της πολιτικής ελίτ, ως πειθήνια Γερμανικά σκυλάκια, η γραμμή του μετώπου είναι πλέον καθαρή ακόμη και στους στραβούς, και είναι μια γραμμή που διαμορφώνεται παντού στην Ευρώπη.
Από την μια πλευρά του μετώπου είναι το ΝΕΟ-ΤΑΞΙΚΟ ΜΠΛΟΚ και από την άλλη μία διάσπαρτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ.
Καθαρές κουβέντες, όσοι ακόμα καμώνονται πως «δεν βλέπουν» την διαχωριστική γραμμή ανήκουν σε μία από τις εξής 4 κατηγορίες:

1) ή έχουν συμφέροντα από αυτές τις Νέο-ταξικές πολιτικές, ήτοι άμεσα ή έμμεσα από κάπου τρώνε, ή ευελπιστούν να φάνε, σε χρήμα ή σε είδος,
2) ή είναι κότες και δειλιάζουν να το παραδεχτούν, διότι η παραδοχή επιβάλει ως «διά ταύτα» την συστράτευση στη μάχη, και αυτό η δειλία τους δεν τους το επιτρέπει,
3) ή είναι άτομα ανεπαρκούς βαθμού νοημοσύνης για να καταλάβουν ακόμη και οφθαλμοφανή πολιτικά γεγονότα,
4) ή δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ 

Στην Ελλάδα χρηματοδοτείται και στηρίζεται έξωθεν πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως ένα δουλικό πολιτικό συνονθύλευμα με ατζέντα την πλήρη υλοποίηση των εντολών της Νέας Τάξης, δηλαδή της διεθνούς συμμορίας των γνωστών μεγαλο-τραπεζιτών.
Μέλη αυτού του πολιτικού συνονθυλεύματος είναι όλα τα λεγόμενα συστημικά κόμματα, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), το ΚΚΕ και λοιπές κομματικές γλίτσες Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων, αποφάγια της ΔΗΜΑΡ, καθώς και οι αδέσποτες γλίτσες από Ραγκούσηδες, Λοβέρδους, και όλων των «είμαι και εγώ εδώ αν με χρειάζεστε».
Αυτό το σάπιο σύστημα επιβιώνει και κυριαρχεί χάρη στον απόλυτο έλεγχο της ενημέρωσης από τα συστημικά ΜΜΕ, και την συνεχή λάσπη, φίμωση και διώξεις κατά των πατριωτικών φωνών.

Από την απέναντι γραμμή του μετώπου υπάρχει μια πανσπερμία μικρών πατριωτικών κομμάτων, πατριωτικών ομάδων, συλλόγων κλπ που αγωνιούν και αγωνίζονται για την Ελλάδα ο καθένας με τον τρόπο του, όπου και όπως μπορεί, και που όλοι μαζί συνθέτουν μια συνεχώς διογκούμενη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ που έδειξε την πυγμή της στο κορυφαίο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, όπου το σύστημα έβρεξε το βρακάκι του στη θέα 2.000.000 αγριεμένων Ελλήνων, ένας βαθμός λαϊκής συσπείρωσης που ήταν σαν στις ΗΠΑ να έκαναν συγκέντρωση 60.000.000 Αμερικανοί, ή στην Κίνα 200.000.000 Κινέζοι!!!
Παρά τα ενδογενή προβλήματα αρχηγισμών αυτού του χώρου, προβλήματα που δεν το αφήνουν να ενοποιηθεί στην βάση του, προβλήματα που και ο γράφων επανειλημμένα έχει καυτηριάσει, δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει εν όψη αυτής της κρίσιμης εκλογικής μάχης ότι το ΜΕΙΖΟΝ είναι αυτή η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που προανέφερα. Μπροστά σε αυτό, όλα τα άλλα είναι ΕΛΑΣΣΟΝΕΣ αντιθέσεις που την ώρα της μάχης για την επιβίωση του Ελληνισμού δεν έχουν θέση και δεν πρέπει να μας θολώνουν την κρίση μας.

Επομένως για τις Ευρωεκλογές κάθε αγνός πατριώτης θα πρέπει να αναζητήσει τις εκλογικές επιλογές του μέσα σε αυτά τα μικρά πατριωτικά κόμματα και ιδιαίτερα να στηρίξει πρόσωπα που έχουν δώσει ΕΜΠΡΑΚΤΑ δείγματα του πατριωτισμού τους. Στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΕΥΡΩ-ΛΥΓΟΥΡΙΑ.
Στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο είναι κρίσιμης ιστορικής σημασίας να ακουστεί δυνατά η φωνή της ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ, δηλαδή η φωνή της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, η φωνή των Εθνών που δημιούργησαν τον σύγχρονο ανθρώπινο πολιτισμό με βάση την κλασσική Ελλάδα και τον Χριστιανισμό, Εθνών που σήμερα μεθοδικά εξοντώνονται,
και όχι η κτηνώδης απανθρωπιά της «ΕΥΡΩΠΗΣ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ που βιώνουμε και την οποία υπηρετούν καλο-πληρωμένα ανδρείκελα, προεξάρχοντος του μπεκρούλιακα των Βρυξελών, ως κορυφαίο σύμβολο της παρακμής της.
Η αντίδραση του ψηφοφόρου προς την κυβέρνηση των κομμουνιστών (την πλέον ξενόδουλη και περιφρονητική προς τον λαό κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα), αντίδραση που εκφράζεται ψηφίζοντας ένα άλλο συστημικό μαγαζί (πχ ΝΔ του Κούλη), το μόνο που πραγματικά καταφέρνει είναι να προσδίδει στο σύστημα χρόνο και αντοχή δηλαδή σωσίβια της επιβίωσής του.
Η λαϊκή αγανάκτηση και απογοήτευση, που προκύπτει από αυτές τις ενδο-συστημικές εκλογικές μετακινήσεις, στέλνεται στις παραλίες μέσω της "επαναστατικής" αποχής. 
Γι αυτό
ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ.
ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,
ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π