Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Το ότι έφυγε η μαϊμού από τον σβέρκο, δεν πάει να πει ότι έφυγε και το τσίρκο..


γράφει ο Ζαφείρης

Στις 26 Μαΐου, μετά το διαφαινόμενο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές έγραφα:  
«Προς τους αιθεροβάμονες οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας: 
Μην περιμένετε να σας βολέψει το κόμμα σας. Πάλι αριστερούς και κομμουνιστές θα προσλαμβάνει και θα βολεύει» 
Με το καλημέρα λοιπόν δικαιώθηκα. Όχι γιατί είμαι προφήτης απλά γιατί γνωρίζω την απολύτως προβλέψιμη Νέα Δημοκρατία από τα γεννοφάσκια μου.. Αυτή είναι μια πάγια υποτακτική πολιτική που εφαρμόζει χρόνια τώρα. Αυτή ήταν που έστρωσε κόκκινα χαλιά στην αριστερά, αυτή που τους νομιμοποίησε χωρίς ούτε μια
συγνώμη, αυτή που συμφώνησε κάτω από το τραπέζι την υστεροφημία του ιδρυτή της με τους κομμουνιστές, αυτή που παρέδωσε με την πολιτική της την χώρα στους πολιτικούς απογόνους του Ζαχαριάδη και του Βελουχιώτη και αυτή που θα διατηρήσει  την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που χάρισε την Μακεδονία στους Σλάβους των Σκοπίων.   

Απλά τώρα έχει ενταθεί και ανερυθρίαστα, ξεδιάντροπα και χωρίς ενδοιασμούς ο νέος συνεχιστής του οικογενειοκρατικού κόμματος  Κυριάκος Μητσοτάκης, επιλέγει ανθρώπους όπως ο κύριος Τσουβάλας για Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δημοσίας Τάξης. 
Αυτόν ο οποίος ήταν αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας το καλοκαίρι του 2018 και διαχειρίστηκε τα δραματικά γεγονότα στο Μάτι και που η ίδια η ΝΔ κατηγορούσε και καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει από την κυβέρνησή του για την κακή διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι.

Που επιλέγει ανθρώπους από το παλιό ΠΑΣΟΚ και νυν ΚΙΝΑΛ όπως ο Χρυσοχοϊδης και η Μενδώνη για να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά των υπουργείων.  
Προφανώς και εδώ στερείται ικανών στελεχών μιας και προχωρεί σε μεταγραφές αλλά και να μην αφήσει υποψίες ότι μπορεί να είναι δεξιό κόμμα. 

Που επιλέγει άτομα όπως τον Γιώργο Μαυρωτά πρώην βουλευτή με το Ποτάμι  και έναν από αυτούς που ψήφισαν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για να τον τοποθετήσει στη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού. Μάλιστα σε τελευταίες του δηλώσεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία είχε υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ,(!!!!)  που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό. Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε» Ότι λέει δηλαδή και το νέο του αφεντικό… Θα την σεβαστούμε!! 

Και το «καλύτερο» … Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης –αυτός που έβγαζε λόγους με την φωτογραφία του σφαγέα Βελουχιώτη- εισηγήθηκε να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ώστε ο τελευταίος να εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τελικά, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Μάλιστα ο ίδιος ο Παπαδημούλης σχολίασε:  «Διάφοροι ακραίοι επιτίθενται στον Μεϊμαράκη και στους Έλληνες ευρωβουλευτές που με ψήφισαν ως αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου. Με εξέλεξε το 60,5% των ευρωβουλευτών. Δηλαδή και τουλάχιστον 150 ευρωβουλευτές από τον χώρο της κεντροδεξιάς. Το θεωρώ μεγάλη τιμή και για την Ελλάδα. Ψυχραιμία!»

Τέλος να θυμίσω στους μόνιμα αφελείς Νεοδημοκράτες που ονειρεύονται ότι βρίσκονται σε ..Δεξιό κόμμα, τις δηλώσεις του αρχηγού τους  Κυριάκου Μητσοτάκη σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό (ΑΝΤ1), σχολιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας.   «Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών» (εδώ η παραπομπή από την Καθημερινή)  
Αυτό είναι το κόμμα των συνοδοιπόρων. Και αν βρισκόμασταν προ λίγου καιρού στους δρόμους για την Μακεδονία μας φτάνει ο καιρός να μας βρει πάλι εκεί…
Γιατί όπως γράφω στο αρχικό μου σχόλιο της 26ης Μαΐου «το ότι έφυγε η μαϊμού από τον σβέρκο μας δεν πάει να πει ότι έφυγε και το τσίρκο»  

υ.γ.
Την ώρα που έγραφα αυτό το άρθρο δεν υπήρχε και αυτή η εξέλιξη και ήρθε να προστεθεί μετά.. 

Μέχρι και ο ενορχηστρωτής της εθνικής προδοσίας Κοτζιάς εκθέτει τους Νεοδημοκράτες και την ΝΔ  λέγοντας ότι τώρα άρχισε να τους αρέσει η συμφωνία των Πρεσπών και απαιτεί να του ζητήσουν και συγγνώμη.
Κάθε μέρα θα αποκαλύπτεται πως η ΝΔ αποτελεί την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ
Παράλληλες πολιτικές κομμένες και ραμμένες σύμφωνα με τις οδηγίες των νεοταξικών αφεντικών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π