Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Ετοιμάζονται να «γιορτάσουν» τα 200 χρόνια από το 1821 χωρίς την Επανάσταση!


Εξελίσσεται σε φιάσκο η γιορτή για το 1821

Ο αγώνας των Ελλήνων, οι ποταμοί αίματος που χύθηκαν, τα δάκρυα και τα αναφιλητά του έθνους μας, που πριν από περίπου δύο αιώνες πάλεψε με τον θάνατο τον ίδιο για να αναστηθεί αναμένεται να παρουσιαστούν με έναν ανερμάτιστο, ρηχό, νεοταξικό αλλά και γελοίο τρόπο από το ίδιο το κράτος, το οποίο προέκυψε από αυτή την ιερή Επανάσταση εναντίον των αλλόπιστων Τούρκων.
Εγγύηση για το προδιαγραφόμενο φιάσκο είναι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η επικεφαλής της επιτροπής που όρισε αυτό το ανεκδιήγητο κράτος για να «τιμήσει» τα 200χρονα από το ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821.

Η εφημερίδα δημοκρατία έγραψε χθες τα ακόλουθα για το πνευματικό έρμα της κυρίας Αγγελοπούλου: «Οποιος έχει ακούσει έστω και μία ομιλία της κυρίας Αγγελοπούλου ή έχει διαβάσει το βιβλίο που υπέγραψε θα είναι σε θέση να αντιληφθεί πόσο άστοχη -και για αρκετούς προκλητική- ήταν η επιλογή της. [...] Με τα χρήματα πολλά μπορείς να αγοράσεις, αλλά πηγαία και αυθεντική κατανόηση της ελληνικότητας δεν πωλούν πουθενά».

η επικεφαλής με τον ενορχηστρωτή της γιορτής κοροϊδίας! 
Ελάχιστες ώρες πέρασαν και η ομιλία της κυρίας Αγγελοπούλου στη Βουλή, ενώπιον ενός διακομματικού ακροατηρίου, που άκουγε ευλαβικά τα φληναφήματά της (επίπεδο εκθέσεως β΄ γυμνασίου, με βαθμολογική «οροφή» το 14), παρότι έδειξε να βαριέται αφόρητα.
Η κυρία Αγγελοπούλου έκανε μια ομιλία λες και ανέλαβε γενική γραμματέας του ΕΟΤ και όχι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων που θα γιορτάσει τους δύο αιώνες που πέρασαν από το 1821. Μίλησε για τα μεταξωτά του Σουφλίου, τον «Αρκτούρο» στη Φλώρινα, τον Καχιασβίλι και τον Αντετοκούνμπο, τους εφοπλιστές της Χίου και έκανε και μια εθνικά ύποπτη αναφορά για τη Θεσσαλονίκη «με το μοναδικό αμάλγαμα πολιτισμών».

Πουθενά ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, η Μπουμπουλίνα, ο Μακρυγιάννης, η Φιλική Εταιρεία, ο Καραϊσκάκης, η Μαντώ Μαυρογένους, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, οι άλλοι ήρωες, η Ορθοδοξία μας, οι αδυσώπητες μάχες εναντίον των Τούρκων - που κι αυτοί απουσίαζαν από το 13λεπτο λογύδριο της κυρίας Αγγελοπούλου, η οποία θα γιορτάσει το 1821 χωρίς την... Επανάσταση!

δημοκρατία

Ας ετοιμαστούμε εμείς οι Έλληνες να γιορτάσουμε όπως πρέπει την Εθνεγερσία και να αποδώσουμε τις ανάλογες τιμές σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να ελευθερώσουν την πατρίδα μας από τον αλλόπιστο Τούρκο κατακτητή. Μην περιμένουμε από το αντεθνικό κράτος που με κάθε τρόπο προσπαθεί να υποβαθμίσει τον Εθνικό Αγώνα και αλλάξει την ουσία του. Το προτεκτοράτο με τους εντολοδόχους έχει μια και μόνο αποστολή: Να αφανίσει τον Ελληνισμό!   



2 σχόλια:

  1. Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το υπηρετούν, θα συμπράττουν και θα εμπνέονται ένα καλύτερο εθνικό-ελληνικό αύριο για όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π