Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αυτοί θυμούνται και τιμούν φονιάδες αθώων, προδότες λαών και πράκτορες ξένων συμφερόντων. Ανθρώπους που απέκτησαν τις ιδιότητες αυτές κατά την διάρκεια των αγώνων τους για την επικράτηση των “παρά φύση ιδεών τους” και των κομμάτων στα οποία ανήκουν.

Εμείς θυμόμαστε και τιμούμε Ήρωες της Πατρίδας, Αγωνιστές της Ελευθερίας και Υπερασπιστές Αξιών. Ανθρώπους που κατέκτησαν τους τίτλους αυτούς με το παράδειγμα της ζωής τους και τον αγώνα τους για τον Λαό των Ελλήνων.

Αυτοί προβάλλουν τους υμνητές του Μίσους, της Παρακμής και της Χυδαιότητας. Κήρυκες εμφυλίου σπαραγμού! Αφεντικά της κοινωνίας των μετρίων και Υπηρέτες περιθωριακών μειονοτήτων.

Εμείς προβάλλουμε τους φύλακες του Φωτός, της Αλήθειας και του Ανθρωπισμού. Δάσκαλους της ιστορικής αποστολής! Ακρίτες προστασίας της ράτσας και απόστολους της κοινωνίας των αρίστων.

Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς…

Είναι ο κόσμος των ξεπουλημένων! Είναι αυτοί που αποβλακώνουν και εξουσιάζουν τους Λαούς, υπηρετώντας κάθε τι σάπιο, αρρωστημένο και καταστροφικό σύμφωνα με τις διαταγές του εντολέα τους.

Είμαστε ο κόσμος των ξεχωριστών! Είμαστε αυτοί που διαφυλάσσουν την Ελπίδα, καταπολεμώντας τα σχέδια και τις πρακτικές της παγκοσμιοποίησης και φέρνοντας στο προσκήνιο τις αξίες του ανθρωπισμού και του Ελληνισμού.
Ανήκουμε σε δύο κόσμους διαφορετικούς και… Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π