Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι των Τούρκων. Αρκετά!!


Αυτές τις ώρες που γράφεται αυτό το άρθρο οι Τούρκοι στήνουν στρατιωτικές  αερογέφυρες στήριξης προς το καθεστώς της Τρίπολης. Και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα. Και αυτό για να στηρίξουν την συμφωνία για την ΑΟΖ με την Λιβύη. Η ελληνόφωνη κυβέρνηση  χεσμένη  επάνω της τρέχει σαν κοκότα από εδώ κι από εκεί διαλαλώντας την «πραμάτεια»   της  τα εδαφικά δηλαδή δικαιώματα της Ελλάδος αλλά και τα ενεργειακά κοιτάσματα και πρόθυμη να βρεθεί στα δικαστήρια της Χάγης να τα διαπραγματευθεί με τον Τούρκο! Γη και ύδωρ αρκεί να μείνει στην εξουσία. Τα χρόνια του ΔΝΤ οι ελλαδικές προδοτικές κυβερνήσεις ανέστειλαν ως πρώτη επιλογή τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της χώρας και έτσι βρεθήκαμε σε αναλογία με τους εχθρούς μας πολύ πίσω.
Οι Τούρκοι βρέθηκαν και αυτοί στο ΔΝΤ αλλά δεν δέχθηκαν καμία περικοπή στις στρατιωτικές τους δαπάνες. Αντίθετα βρήκαν τον τρόπο να ισχυροποιηθούν πολύ περισσότερο από τα αναμενόμενα.  Δυστυχώς η Ελλάδα θα πληρώσει τις κομματικές επιλογές των νεοελλήνων. 

Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικού Μεβλούτ Τσαβούσογλου πως «Εάν σήμερα η Λιβύη μετατραπεί σε Συρία, μετά θα έρθει η σειρά και των άλλων χωρών της περιοχής» δείχνουν τις προθέσεις και τα σχέδια της Τουρκίας. Τώρα εάν κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν να χρυσώνουν το χάπι λέγοντας ότι μπλοφάρουν είναι γιατί το πολιτικό τους εκτόπισμα είναι ανύπαρκτο. Ας μην ξεχνάμε ότι μας έβαλαν στην ΕΟΚ τότε ΕΕ σήμερα με το παραμύθι ότι οι Τούρκοι δεν θα μπορούν να χτυπήσουν μια χώρα μέλος της ΕΕ. Που φυσικά το αφεντικό της- η Γερμανία -είναι ο καλύτερος σύμμαχός τους.

Αμετανόητοι ανθέλληνες οι πολιτικοί που μας κυβερνούν συνεχίζουν απτόητοι να παίζουν το παιχνίδι των Γερμανών και των Τούρκων εποικίζοντας την Ελλάδα με μουσουλμάνους. Χωριά ολόκληρα κάθε μέρα στέλνουν οι Τούρκοι από απέναντι. Και εδώ θα μείνω γιατί μαζί με τα …ασυνόδευτα προσφυγόπουλα του πολέμου που πια έχει τελειώσει περνούν στην Ελλάδα  στρατιά κατασκόπων και μάχιμων ανδρών. Για να καταλάβουμε το μέγεθος στην Λιβύη στάλθηκαν μόλις 800 Τουρκμένοι από το σώμα «Σουλτάνος Μουράτ», που πολέμησαν στην Συρία κατά των Κούρδων. Οι πλέον ικανοί και πολεμοχαρείς. Και ήδη μετρούν τις πρώτες νίκες επί των δυνάμεων του Χαφτάρ. Μόλις τελειώσουν εκεί σειρά θα έχει η Ελλάδα. Και το Ελληνικό Αιγαίο  θα μετατραπεί σε οθωμανική λίμνη.


σημ: 
Παραθέτω τις δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα -έστω και αν με τον ίδιο διαφωνώ-  με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα και περίπου τα ίδια θα έγραφα και εγώ. 


δηλώσεις Γιώργου Τράγκα
Σήμερα να παρακάμψει τους δισταγμούς του και τα σχέδια της Μέρκελ και να φανεί απείθαρχος στις γερμανικές γραμμές. Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας. Με hot spot και 4αστερα-5αστερα ξενοδοχεία δεν λύνεται το πρόβλημα. Αντικαθίσταται ο ελληνικός πληθυσμός. Μολις ο Ερντογάν κινηθεί στρατιωτικά, θα αποκαλυφθεί πλήρως ο Δούρειος Ίππος που έβαλε η κυβέρνηση και η προηγούμενη στα μετόπισθεν. Έχει περάσει μια ολόκληρη στρατιά κατασκόπων και ιχνηλατών εντός του ελληνικού εδάφους.

 Οι σαμποτέρ θα δράσουν ανορθόδοξα. Όταν φθάσει η ώρα μηδέν θα τους έχουμε στο σβέρκο μας. Πιστέψτε με. Η είσοδος από τα σύνορα του Έβρου έπρεπε να είχε ήδη κλείσει. Προωθείται το γερμανικό σχέδιο αποθήκευσης χιλιάδων μουσουλμάνων στην χώρα μας. Τα νησιά έχουν καταληφθεί και ο Ερντογάν περιμένει να εμφανιστεί ως υπέρμαχος του Ισλάμ και προστάτης όλων των μουσουλμάνων! Κύριε Μητσοτάκη σφραγίστε τα σύνορα. Ακόμη και υπό την απειλή όπλων. Γίνομαι στυφός, οξύς, αλλά θα θρηνήσουμε την πατρίδα μας. Μετά την διχοτόμηση της Κύπρου, οι Τούρκοι προωθούν την διχοτόμηση του Αιγαίου. Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τις μεθόδους των Ελλήνων στην Τροία και μας στέλνει 100 «Δούρειους Ίππους» μαζί. 

Οι μετανάστες είναι εμπροσθοφυλακή στην αιχμή του δόρατος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Καλό που ο Μητσοτάκης πολλαπλασίασε τις επαφές με τους Γάλλους. Είναι δύσκολο πάντως να τα βρει με τον Τραμπ γιατί αυτός θέλει την Τουρκία στους κόλπους του ΝΑΤΟ. Ρωσία, Βερολίνο και Ουάσιγκτον λένε ότι η Τουρκία είναι πολύτιμος σύμμαχος. Είναι πια φανερό ότι όλοι σπρώχνουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι για να τα βρούμε με τους Τούρκους – για νησιά, θαλάσσιους πόρους και Κύπρο. Στο τραπέζι που θα αναθεωρήσουμε την Λωζάνη. Να μοιράσουμε το Αιγαίο, μόνοι μας με το θηρίο…» 


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π