Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς ζήτησε να καταδικαστεί με την μορφή ψηφίσματος


Το Δ/Σ Λαμιέων καταδικάζει την "Επιστροφή του Αθανασίου Διάκου"

Το Δ/Σ Λαμιέων καταδικάζει την "Επιστροφή του Αθανασίου Διάκου"
Ο Αθανάσιος Διάκος δεν πέθανε στην Αλαμάνα, όπως η ιστορία αναφέρει. Ζει στην Αθήνα του 2012 και διατηρεί ψησταριά στου Ψυρρή.
Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για σενάριο της θεατρικής παράστασης της Λένας Κιτσοπούλου που ανέβηκε στα μέσα Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αθηνών. Μάλιστα η συνέχεια του σεναρίου είναι περισσότερο προσβλητική για τον ήρωα της Αλαμάνας και την Ιστορία μας. Γραμμένο σε 10πεντασύλλαβο κατά τον στίχο των δημοτικών μας τραγουδιών το σενάριο μιλά για την καθημερινότητα του Αθανασίου Διάκου: 
"Δουλεύει σε μια ψησταριά στου Ψυρρή, σουβλίζει(!) όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες... Κούρδους λαθρομετανάστες. Επειδή η γυναίκα του η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι.
Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του από τον οποίο περιμένει και παιδί, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια!"
Το θέμα έφερε στο Δ/Σ Λαμιέων ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς ζητώντας να καταδικαστεί με την μορφή ψηφίσματος κάτι που έγινε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΗΓΗ www.lamiafm1.g 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π