Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ευνουχισμός δεν πέρασε - Ο καταπατητής έφυγε . Γράφει ο ΣΠΑΠ


Όταν εμείς αμούστακα παιδιά τότε σταθήκαμε απέναντι στο μεταπολιτευτικό έκτρωμα του Κίσινγκερ ,του «εθνάρχη» Καραμανλή, τον Α.Παπανδρέου και τον Φλωράκη εσείς στρώνατε βελούδινο χαλί στους φαύλους και στους μακελάρηδες του έθνους .
Όταν ΕΜΕΙΣ αποφασίσαμε να αγωνισθούμε ,μια χούφτα τρελόπαιδα και να αποκαλύπτουμε κάθε μέρα το εγκάθετο ,ξενόδουλο και ανθελληνικό μόρφωμα ΕΣΕΙΣ βρίσκατε την ευκαιρία να τρυπώσετε στα κυκλώματα της κομματικής φαυλοκρατίας ,στην καριερίστικη προοπτική σας και στις γιάφκες της πολιτικής τρομοκρατίας του Ελληνικού λαού ,στο όνομα βεβαίως της δημοκρατίας και του λαού!


Όταν ΕΜΕΙΣ ματώναμε καθημερινά στους δρόμους του μοναχικού εθνικιστικού και πατριωτικού αγώνος να χτίσουμε ένα ΚΙΝΗΜΑ αξιών, οραμάτων και προοπτικής ΕΣΕΙΣ αξιοποιώντας τις γνωριμίες και τις επαφές σας φτιάχνατε «όνομα» περιουσίες και προσωπική πολιτική ..προοπτική.
Όταν ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε το μέλλον του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος «κλέβοντας» τα παιδιά σας από την ψεύτικη, ανίερη και καθώς πρέπει εγωιστική ζωή που τους παρείχατε ΕΣΕΙΣ μας χαρακτηρίζατε ..φασίστες ,ονειροπόλους και εξωπραγματικούς .



Όταν εσείς λουφάξατε το 1981 ηττημένοι από τον εντεταλμένο της NSA και των σιωνιστών ΕΜΕΙΣ σκαρφαλώναμε με ελληνικές σημαίες στις πλαγιές και στις κορυφές του Γράμμου και του Βίτσι , «γκρεμίζαμε» τα τείχη στου Μακρυγιάννη ,ανασταίναμε τις λεηλατημένες ψυχές των αδικοσφαγμένων   στον Μελιγαλά την Στιμάγκα τον Φενεό …που ΕΣΕΙΣ τα ρίξατε στο σκοτάδι της λήθης ,πιστοί και συνεπείς συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων (ποιοι άραγε άνοιξαν τον δρόμο στην Ρεπούση,τον Λιάκο τον Τατσόπουλο την Δραγώνα ; )
Και εν τέλει τα τρελόπαιδα δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν «αγκάθι» αλλά και συνείδηση του Ελληνικού λαού ,σας παρενοχλούσαμε ,σας αποκαλύπταμε και ενίοτε σας ανοίγαμε τα μάτια.
Και κάποτε κάποιοι από εσάς διαπιστώσατε ότι στην ¨άλλη όχθη του ποταμιού¨ ανθίζει ένα λιβάδι με ευωδιαστά λουλούδια και γερούς καρπούς και αποφασίσατε να εγκαταλείψετε το άγονο και λεηλατημένο χωράφι  σας και να περάσετε απέναντι, να μαζέψετε τις σοδειές να οικειοποιηθείτε τους καρπούς .
Με υλικά που φέρατε από απέναντι «μαντρώσατε» το λιβάδι χτίσατε και τον πύργο σας στο όνομα του ΛΑΟΥ ! και μαζέψατε την σοδειά που εμείς χρόνια κοπιάζαμε να δώσει  και πιστέψατε ότι δίνοντας μερικούς τίτλους στους καλλιεργητές και δικαιούχους του χωραφιού  θα τους είχατε υπηκόους ..υποτακτικούς.



Ξεχάσατε όμως τρία βασικά πράγματα
  • Το λιβάδι δεν σας άνηκε ,ήσασταν ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ
  • Για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των …αυτοχθόνων καλλιεργητών του λιβαδιού βασική προϋπόθεση ήταν να τους λαμβάνατε υπ όψιν ,να ακούγατε την γνώμη τους ,να συμμερίζονταν τις επιλογές σας ,να μην ένοιωθαν δούλοι ,υποτακτικοί στο δικό τους λιβάδι να μην λειτουργούσατε σαν φεουδάρχες σε καταπατημένο αγρό.
  • Οι καλλιεργητές του λιβαδιού ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ άνθρωποι ,αγωνιστές από τα γεννοφάσκια τους γαλουχημένοι και ψημένοι στα δύσκολα «άγριες φύτρες» ενός νέου κόσμου που οι ίδιοι οραματίσθηκαν και δημιουργούν, δεν θα συμβιβαστούν ΠΟΤΕ με την αλαζονεία των καταπατητών ,δεν θα επιτρέψουν ΠΟΤΕ την καπηλεία αγώνων και ιδεών ,τον ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ αρχών και αξιών προς χάριν προσωπικών φιλοδοξιών !                                                                                                                                    





Μας «ξεπλύνατε» είπατε ,από το παρελθόν μας ! Μας ξαναβαπτίσατε  !

Εμείς όμως δεν επιλέξαμε τον βούρκο των πολιτικών τζακιών της καριέρας και του εισοδισμού.
ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε τα καθάρια και αγιασμένα νερά του ελληνισμού και του ΑΓΩΝΟΣ
Σ’ αυτά βαπτισθήκαμε
Σ’ αυτά ατσάλωσε η ψυχή μας …σ’ αυτά αναβαπτίσθηκαν χιλιάδες ακόμη νέοι Έλληνες στα οράματα των προφητών – διανοητών του νέου ελληνισμού του Π. Γιαννόπουλου του Ι.Δραγούμη του Ι.Συκουτρή του Κ.Παλαμά του Ι.Μεταξά ..

ΕΣΕΙΣ τώρα αφού δεν μπορέσατε να κατακτήσετε το λιβάδι μας ,δεν μπορέσατε να ευνουχίσετε τις ψυχές μας ,έχετε ανάγκη να ξεπλύνετε το πολιτικό σας παρελθόν ,να κάνετε την αυτοκριτική σας να απαλλαγείτε από τις ενοχές σας(?) και ίσως κάποια μέρα αποφασίσετε να περάστε πάλι απέναντι όχι όμως από την σαθρή και πρόχειρη «γέφυρα» που στήσατε αλλά κολυμπώντας στα κρυστάλλινα  νερά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
Σαν απλοί στρατιώτες ,ταπεινοί και εξαγνισμένοι από τα βιώματα της φαυλοκρατίας του αυταρχισμού και του υπέρ-εγωισμού σας.  



1 σχόλιο:

  1. ΕΝΟΙΩΣΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
    Δεν γνωρίζω ποιός έγραψε το κείμενο αυτό. Μόνον το πιθανολογώ.
    Όμως, διαβάζοντάς το ένοιωσα υπερήφανος που, τέτοιοι Έλληνες γαλουχήθηκαν από το Ενιαίο Εθνοκιστικό Κίνημα.
    Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π