Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Οι Έλληνες φεύγουν… οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Ποιοτικά και ποσοτικά, οι Έλληνες -εντός Ελλάδος-, μειώνονται. Το 2010, ο ρυθμός γεννήσεων μειώθηκε κατά 2,7% έναντι του 2009 και το 2011 αναμένεται μια ακόμη μείωση. Γεννάμε όλο και λιγότερα Ελληνόπουλα. Από την άλλη μεριά, έρχονται στην χώρα μας, και στην συνέχεια γεννοβολούν, όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες.
Δαπανάμε σημαντικό μέρος του Εθνικού εισοδήματος για την εκπαίδευση των νέων μας. Από αυτούς, οι πιο "ανήσυχοι" και όσοι έχουν καλύτερες προοπτικές, μεταναστεύουν σε χώρες της Ευρώπης ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, τελικά πληρώνουμε για να εκπαιδεύουμε επιστήμονες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ξένους λαούς. Συγχρόνως, όλο και περισσότεροι  Έλληνες αδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών υγείας που θα έπρεπε να τους προσφέρει η πολιτεία ενώ αντιθέτως, κάνουν χρήση -και μάλιστα δωρεάν- όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες. Το ίδιο συμβαίνει και με την προνοιακή λειτουργία του κράτους μας.


Μας επέβαλαν ένα τρόπο ζωής και λειτουργίας, αποτέλεσμα του οποίου είναι, οι Έλληνες να μειώνονται αριθμητικά και την θέση τους να καταλαμβάνουν λαθρομετανάστες.
Οι μορφωμένοι νέοι  Έλληνες να φεύγουν από την χώρα και την θέση τους να καταλαμβάνουν απόκληροι από το Αφγανιστάν, τη Νιγηρία και άλλες τριτοκοσμικές αλλόφυλες χώρες.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. 48.811 νέοι έλληνες, το 2010, αναζήτησαν εργασία μέσω της ευρωπαϊκής πύλης Εuropass συμπληρώνοντας τα σχετικά βιογραφικά. Αριθμός ιδιαίτερα υψηλός αν αναλογιστεί κανείς τον πληθυσμό της Ελλάδας σε σύγκριση με αυτόν άλλων χωρών όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Πολωνία. Αυτό προέκυψε από την απάντηση της Επιτρόπου για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, πολυγλωσσίας και νεολαίας Άννας Βασιλείου, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Το 70% των Ελλήνων που προσέφυγαν στο Εuropass ήταν ηλικίας κάτω των 30 ετών και ειδικότερα: το 13% ήταν κάτω των 20, το 34% ήταν μεταξύ 20 και 25 και το 24% μεταξύ 25 και 30 ετών. Το ένα τρίτο των χρηστών του Europass CV δεν είχαν καμία επαγγελματική πείρα και ένα ακόμη τρίτο είχε επαγγελματική πείρα μικρότερη των 5 ετών.
Την ίδια χρονική περίοδο, σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τις συλλήψεις οι οποίες έγιναν από τις αστυνομικές υπηρεσίες και από το Λιμενικό, συνελήφθησαν συνολικά 132.524 λαθρομετανάστες έναντι 126.145 το 2009. Αντίστοιχα, το 2010 συνελήφθησαν 1.150 διακινητές λαθρομεταναστών έναντι 1.716 το 2009. Στοιχεία που προβαλλόμενα στην πραγματικότητα μας δίνουν, τουλάχιστον διπλάσια νούμερα.

Σε ό,τι αφορά την καταγωγή των λαθρομεταναστών παρατηρήθηκε αύξηση στους Αφγανούς (28.299) αν και τα πρωτεία εξακολουθούν να έχουν οι λαθρομετανάστες από την Αλβανία (50.175) και ακολουθούν αυτοί από το Πακιστάν (8.830), την Παλαιστίνη (7.561), την Αλγερία (7.336), τη Σομαλία (6.525), το Ιράκ (4.968) και το Μπανγκλαντές (3.264). Υψηλός ήταν και ο αριθμός των λαθρομεταναστών από το Μαρόκο (1.645) και την Ερυθραία.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Κάτι που θα έπρεπε να μην μας αφήνει να κοιμόμαστε. Ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται. 

Η στατιστική υπηρεσία της Τουρκίας ανακοίνωσε πως στα τέλη του 2010 ο πληθυσμός της Τουρκίας έφτασε στα 73.722.988 άτομα. Το μισό του πληθυσμού της χώρας αποτελείται από άτομα μικρότερα από 29 χρονών. Με βάση τα αποτελέσματα στης στατιστικής υπηρεσίας ο πληθυσμός αποτελείται από 50,2% (37.43.182) άντρες και 49,8% (36.679.806) γυναίκες. Κάθε χρόνο ο πληθυσμός αυξάνεται κατά 1,1 εκατομμύρια κατοίκους! 

Σε δέκα χρόνια θα έχει προστεθεί «μία ακόμη Ελλάδα» στην Τουρκία... Ο πληθυσμός μόνον  της Κωνσταντινούπολης, το 2009, ήταν 12.915.158 και το 2011 έφτασε στα 13.255.685 άτομα. (Οι Έλληνες που έχουν απομείνει στην Βασιλεύουσα είναι λιγότεροι από 2.000).
Έτσι προβάλλει ως ιδιαίτερα επικίνδυνη η πιθανότητα  να επιβεβαιωθεί η ρήση του Τουργκούτ  Οζάλ που είχε πει ότι "Την λύση στην ελληνοτουρκική διαμάχη θα την δώσει η δημογραφική πορεία των δύο κρατών". Μια ρήση που εκφράζει μια ολόκληρη στρατηγική, τα αποτελέσματα της οποίας προφανώς δεν θέλησαν να λάβουν υπ’ όψη τους τα τρία κόμματα της κυβέρνησης που με τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα αποθαρρύνουν την μητρότητα και τιμωρούν όποιες  ελληνικές οικογένειες επιμένουν να τεκνοποιούν.

Ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π