Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Γενοκτονία Ποντίων: Μεγάλη ενωτική υπερκομματική πορεία Εθνικιστών και Πατριωτών στην Θεσσαλονίκη στις 19 Μαίου


Οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις προσκαλούν ΟΛΟΥΣ/ ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τους/τις Έλληνες/ίδες Πατριώτες και Εθνικιστές στη ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την Κυριακή 19η Μαΐου 2013 !!!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΠΛΟΚ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
στις 7 το απόγευμα
στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή
για να κατευθυνούμε ΟΛΟΙ κι ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ
ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΜΑΣ
προς την πλατεία Αγίας Σοφίας
και στη συνέχεια προς το τουρκικό Προξενείο!
[ Όπως και πέρυσι, περνώντας ΔΥΝΑΜΙΚΑ από τις κεντρικές οδούς!
βλέπε 19/5/2012: ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.300757790012938.73109.100002361578547&type=3 ]
(ακολουθούν: ανάλυση της φιλοσοφίας της πρωτοβουλίας μας, διευκρινήσεις, χρηστικές οδηγίες και τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε στην επιτυχία της)

Γενοκτονία Ποντιακού Ελληνισμού από τον σφαγέα Κεμάλ…
Γενοκτονίες των Ελλήνων σε όλες τις Αλύτρωτες Πατρίδες…

Εμείς ΔΕ ΘΡΗΝΟΥΜΕ πλέον ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ μας…
Τους ΤΙΜΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ,
ντύνοντας την προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ !
Γινόμαστε η ΦΩΝΗ των ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ μας !
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ τα Δίκαια του Ελληνισμού !

Ελληνίδες κι Έλληνες στο δρόμο!!!


ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ προς το τουρκικό προξενείο!!
ΠΟΡΕΙΑ ΤΙΜΗΣ, ΜΝΗΜΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΟ - ΕΝΩΤΙΚΟ χαρακτήρα διατράνωσης της υπερβολική ΑΓΑΠΗΣ μας προς την ΠΑΤΡΙΔΑ με Σημαίες Ελληνικές, Ποντιακές, Μακεδονίας, Βυζαντινές και Ελληνοκυπριακές/ Βορειοηπειρωτικές και ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!

Διαδηλώνουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και διατρανώνουμε ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ότι θέληση του Ελληνικού λαού είναι να κόψει κάθε χέρι που θα προσπαθήσει να ακουμπήσει την Εθνική μας Κυριαρχία.
Δεν ξεχνάμε και δε συγχωρούμε τους δολοφόνους μας!
ΕΝΑΝΤΙΑ στους ΣΦΑΓΕΙΣ των σκλαβωμένων Αδερφών μας σε κάθε ΑΛΥΤΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ: Πόντο, Κωνσταντινούπολη, Μικρά Ασία, Βόρειο Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Βόρειο Μακεδονία, Ανατολική Ρωμυλία και Θράκη...


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ και δημοσίως τους ΠΑΝΤΕΣ να χαιρετήσουν την Πορεία Τιμής και Μνήμης και να συμμετάσχουν με το πανό τους:
τοπικές αρχές και φορείς, Εκκλησία, πολιτιστικούς συλλόγους, ενώσεις εφέδρων και αποστράτων, συλλόγους Ποντίων, Μικρασιατών, Κυπρίων και Βορειοηπειρωτών, πολιτικές νεολαίες και κάθε Εθνικά Σκεπτόμενο Συνέλληνά μας, ενταγμένο ή αυτόνομο.
Δε θα υπάρξουν ομιλίες.
Οι όποιοι χαιρετισμοί θα είναι αυστηρά δίλεπτοι
και παρακαλούμε θερμώς να κινηθούν σε ενωτικά και κόσμια πλαίσια.

Δηλώσεις στήριξης και συμμετοχής στην πορεία: 69 3030 5959
Πληροφορίες για μετάβαση από Καβάλα και Λάρισα: 69 3030 5959


Απαραίτητη διευκρίνιση:
επί πολλά χρόνια ακολουθούμε την πορεία προς το τουρκικό προξενείο μετά την καθιερωμένη εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Οι διοργανωτές πάντοτε μας θεωρούν "ανεπιθύμητους" λόγω «ακραίων συνθημάτων», ενώ επί δυόμιση ώρες παρακολουθούσαμε κάθε λογής πολιτικάντηδες να βεβηλώνουν τη μνήμη των νεκρών μας, κάποιοι αποφεύγοντας να αναφέρουν μέχρι και τη λέξη «Γενοκτονία»!!!

Τα ενοχλητικά «ακραία» συνθήματά μας:
- Καμία φιλία με την τουρκία
- Αφήστε τα τραγούδια, αφήστε το χορό,
ο Πόντος λευτερώνεται με αίμα Ελληνικό
- τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι
- τούρκοι δεν ξεχνώ
θα εκδικηθώ
για το αθώο αίμα
για κάθε μας νεκρό

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και στη Νέα Ομάδα μας http://www.facebook.com/groups/ethnika.skeptomenoi/ και να ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ έστω δέκα ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ/ΕΣ από τις επαφές σας!!!


                                                     Από την περσινή εκδήλωση

                              Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ 
Εκατοντάδες Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές φώναξαν δυναμικά «παρών» στο Εθνικό Προσκλητήριο της 19ης Μαΐου, θυμίζοντας σε εχθρούς και φίλους ότι η Συμβασιλεύουσα Θεσσαλονίκη είναι και θα παραμείνει πρωτοπόρα στις επάλξεις της Εθνικής Αντίστασης! Με μια μεγαλειώδη πορεία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Μακεδονικής Πρωτεύουσας, έδωσαν την πρέπουσα απάντηση στους προσκυνημένους νεοραγιάδες και τους σύγχρονους Εφιάλτες του Έθνους, όπως οι ελληνόφωνοι Μπουτάρης και Ρεπούση, βροντοφωνάζοντας ότι ΠΟΤΕ δε θα ξεχάσουμε τη Γενοκτονία των Ποντίων Αδερφών μας κι όλες τις Γενοκτονίες σε κάθε Αλύτρωτη Ελληνική Πατρίδα, ότι ΠΟΤΕ δε θα συγχωρήσουμε το σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ και τους μογγόλους δολοφόνους του! 

Η ανεπανάληπτη ενωτική Πατριωτική Πορεία διήρκησε 2,5 ώρες (!!!) και κυριολεκτικά διέσχισε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης μας, ακριβώς όπως είχαμε υποσχεθεί: Τσιμισκή, Κομνηνών, Λεωφόρος Νίκης, Παύλου Μελά, ξανά Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας, Αγίου Δημητρίου, Εγνατία, Αριστοτέλους!!! Στιγμές Εθνικής Ανάτασης βιώσαμε ιδιαιτέρως στις στάσεις στα κεντρικότερα σημεία για τον Εθνικό μας Ύμνο! Ο Ύμνος εις των Ελλήνων την Ελευθερία αντήχησε στην πλατεία Αριστοτέλους, στο Λευκό Πύργο, στο Μνημείο Ποντιακής Γενοκτονίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας (όπου μας έπιασε και η βροχή), στην Εγνατία οδό και στο τουρκικό προξενείο, με τις ΣΗΜΑΙΕΣ μας να κυματίζουν ΨΗΛΑ! 
Θετικότατη έκπληξη μας προκάλεσαν οι διερχόμενοι οι οποίοι έψελναν μαζί μας αλλά και οι «φραπεδόβιοι» οι οποίοι σηκώνονταν από τα καθίσματα και στέκονταν προσοχή, ενώ συγκινημένοι Συνέλληνές μας μεγαλύτερης ηλικίας από τα μπαλκόνια επευφημούσαν! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τα τριάντα Παλικάρια που από το πρωί κατοχύρωσαν υπέρ μας το χώρο συγκέντρωσης και περιφρούρησαν τόσο την αφετηρία όσο και στη συνέχεια την πορεία μας. Επίσης, ευχαριστούμε όλα τα νυν και πρώην κοινοβουλευτικά κόμματα που δεν κομματικοποίησαν την πορεία με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά περίτρανα ότι το κοινοβούλιο διχάζει αλλά ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε πολλοί, δυνατοί μα κυρίως αποφασισμένοι! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις ενωτικές Εθνικές Δράσεις μας: Μέγας Αλέξανδρος, Φλώρινα για το Ίλιντεν, Βίτσι και Γράμμος, τουρκικά προξενεία, προσωρινά σύνορα και έκτακτα πεδία μαχών μας περιμένουν! Ζήτω ο Πόντος! Ζήτω οι Αλύτρωτες Πατρίδες! Ζήτω το Έθνος! Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας Πολιτιστικός Σύλλογος Ενδοχώρα Αυτόνομοι Πατριώτες Μακεδονίας 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π