Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ούτε ανικανότητα ούτε αδιαφορία..αλλά δόλος !


Διαβάσαμε εχθές μια ακόμα είδηση, από τις δεκάδες, που έχουν σχέση με την Αλβανική εγκληματικότητα μάλιστα λίγες ώρες πριν συλλάβουν τον εγκληματία Αλβανό στα Ιωάννινα που επειδή… έτσι του ήρθε, σκότωσε δύο ηλικιωμένους.
Η είδηση έλεγε :
Για δωδέκατη φορά συνελήφθησαν προχθές τρεις γυναίκες και ένας άνδρας από την Αλβανία, οι οποίοι είχαν στήσει «επιχείρηση» με προϊόντα που έκλεβαν από παντοπωλεία της Αττικής, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.
Πρόκειται για δύο 55χρονες και μια 56χρονη, καθώς και τον 56χρονο «οδηγό» τους, οι οποίοι εντοπίστηκαν προχτές το πρωί στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου και συνελήφθησαν, λίγη ώρα αφότου είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στην ίδια περιοχή διάφορα προϊόντα.
Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις κατοικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων όπως ποτά, ζυμαρικά, καλλυντικά, όσπρια, κονσέρβες, είδη καθαρισμού κλπ., καθώς και 3.070- ευρώ.
Επίσης βρέθηκε στην κατοχή τους χειρόγραφο σημείωμα στην αλβανική, από το οποίο προκύπτει ότι διαθέτουν λογαριασμούς σε αλβανικές τράπεζες, με ποσό καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες μετέβαιναν στα καταστήματα με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε και περίμενε ο 56χρονος, ενώ οι τρεις γυναίκες έμπαιναν στα σούπερ μάρκετ, η μία κατόπτευε το χώρο, ενώ οι άλλες αφαιρούσαν εμπορεύματα κυρίως μικρού όγκου τα οποία έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες που είχαν στο εσωτερικό των ενδυμάτων και στις τσάντες τους. Τα κλεμμένα προϊόντα τα προωθούσαν με ΙΧ αυτοκίνητα και λεωφορεία στην Αλβανία, όπου συνεργοί τους τα πωλούσαν στην αγορά, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά το τελευταίο έτος και με την ίδια μέθοδο, έχουν διαπράξει 27 κλοπές από σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Γκύζη, Καλλιθέα, Άγιο Παντελεήμονα, Χολαργό, Πετρούπολη, Νέα Σμύρνη, Κυψέλη, Ιλίσια και Πατήσια).

Οι συλληφθέντες από το 1996 έχουν συλληφθεί, για τα ίδια αδικήματα, άλλες 11 φορές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Σημειώνουμε τα επίμαχα σημεία : «Δωδέκατη φορά συνελήφθησαν»  και  «από το 1996 έχουν συλληφθεί, για τα ίδια αδικήματα, άλλες 11 φορές» αλλά και το «διαθέτουν λογαριασμούς σε αλβανικές τράπεζες, με ποσό καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ»

Ας μας εξηγήσουν λοιπόν ο κύριος υπουργός Δικαιοσύνης και ο υπουργός δημοσίας τάξεως πως είναι δυνατόν να μην απελαύνουν εγκληματίες που έχουν εισέλθει στην χώρα μας ως οικονομικοί μετανάστες, πως είναι δυνατόν να παραμένουν ελεύθεροι και να επαναλαμβάνουν τα ίδια εγκλήματα 17 χρόνια τώρα εις βάρος Ελλήνων πολιτών και να έχουν πλουτίσει αφαιρώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία;
Και με αυτή την κρατική λογική του παραλόγου ας μας πουν τι θα αλλάξει και δεν θα συνεχίσουν (όπως τόσα χρόνια) το εγκληματικό τους κρεσέντο οι υπήκοοι Αλβανίας.
Αυτό το πιο πάνω παράδειγμα, σταγόνα στον ωκεανό της εγκληματικότητας που λυμαίνεται και ταλαιπωρεί τους Έλληνες, μόνο κρατική αδιαφορία δεν είναι. Μόνο κυβερνητική ανικανότητα δεν την λες . Πάει ο καιρός που κρυβόντουσαν πίσω από τέτοιες δικαιολογίες, πάει ο καιρός που το «παίζανε χαζοί» Και πάει ο καιρός γιατί απέδειξαν πως με τους Έλληνες έχουν και φυλακές να τους βάζουν αλλά και τρόπους να τους τιμωρούν! Δόλος λοιπόν . Αυτό κρύβεται πίσω από κάθε τέτοια «αδιαφορία», πίσω από κάθε τέτοια «ανικανότητα»  

Αετίων  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π