Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή και η πιθανή "επιστροφή" του.

του Νίκου Τζιόπα*
Στην αρχή ξεκίνησε σαν ψίθυρος. Αργότερα συζητιόταν ανοιχτά από όλους (ιδιαιτέρως από τους θαυμαστές και υποστηρικτές του).  Τον Μάρτιο του 2012 συζητήθηκε έντονα, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα των "προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας", "διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος" και "αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα"., από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, Νίκο Ορνεράκη. Η έρευνα διενεργήθηκε για ένα περίπου χρόνο (από τον Ιούνιο του 2011, με αφορμή δημοσιεύματα εφημερίδων που επικαλούνται έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ, σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης. Όλα τα «έγκυρα», διεθνή ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το θέμα, ακόμα και οι κυβερνήσεις των κρατών. Από εκεί και πέρα «παρελαύνουν» μπροστά μας μέχρι σήμερα, δημοσιεύματα που εμπλέκουν ελληνικές και ξένες μυστικές υπηρεσίες ως πηγές πληροφοριών, ακόμα και καταθέσεις πολιτικών προσώπων, τέως υπουργών κ.λ.π., που «δείχνουν» τους υποτιθεμένους ενόχους.
Το συγκεκριμένο γεγονός, παρ΄ότι δεν αναδείχθηκε ποτέ σε κορυφαίο για την εθνική μας ζωή, «απασχολεί» κυρίως τους υποστηριχτές της ΝΔ, μια και σε κάθε ευκαιρία το φέρνουν ως….  επιχείρημα για να δικαιολογήσουν την… επανίδρυση του κράτους που δεν ήρθε. Ειδικά όταν φουντώνουν τα σενάρια «επιστροφής» του στην ηγεσία της ΝΔ. Ακόμα και σε μία πιθανή ηγεσία του κράτους, σε μια υποθετική «οικουμενική συγκυβέρνηση». Αυτό το τελευταίο, μάλιστα, δεν το λένε μόνο νεοδημοκράτες και ακούγεται εντόνως τελευταία.
Έτσι, μετά το πρώτο του μεγάλο «προσόν», το οποίο και διαφήμιζε ακόμη και σε αφίσες στις πρώτες εκλογικές αναμετρήσεις που λάμβανε μέρος, πριν γίνει πρωθυπουργός, ότι ήταν ανηψιός του… θείου του δηλαδή, μαθαίνουμε τώρα ότι έχει κι ένα δεύτερο, εξίσου «σημαντικό»: Σχεδιαζόταν από (σκοτεινούς ή….  φωτεινούς, δεν έχει σημασία) κύκλους, η δολοφονία του και για αυτό το λόγο παρέδωσε, ουσιαστικά, την εξουσία στον καταστροφέα Γιωργάκη- Τζέφρυ Παπανδρέου.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ

Μας διατυμπανίζουν, ότι είναι μεγάλο προσόν του πολιτικού ανδρός, το ότι είναι «ριψάσπις» μια και «δεν ολοκλήρωσε το έργο του γιατί υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του»! «Άνθρωπος είναι, φοβήθηκε και πήγε σε εκλογές»!
Τί περίμεναν δηλαδή από τον ηγέτη του κράτους; Να τον ρωτάνε οι παγκόσμιες υπερδυνάμεις πώς θα ήθελε την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, ποιες συμμαχίες χρειάζεται να κάνει για να τον βοηθήσουν και πόσα χρόνια θα ήθελε να μείνει στην εξουσία; Δεν ήξερε ο Καραμανλής ότι οι ηγέτες καμμιά φορά απειλούνται;
Εγώ πάντως ήξερα μέχρι τώρα, ότι είχαμε πολιτικούς που κατηγορήθηκαν για αυτά που έκαναν ή θα έπρεπε να κάνουν και τα παρέλειψαν. Είχαμε ακόμη πολιτικούς οι οποίοι κατηγορήθηκαν αδίκως, για πράξεις που δεν έκαναν ενώ θα έπρεπε να επευφημούντο.
Το ότι  θα περιμένει όμως ο ελληνικός λαός να τον σώσει κάποιος, ο οποίος την δύσκολη στιγμή «το έβαλε στα πόδια» και να κατηγορούνται για αυτό άλλοι, δεν περίμενα να το δω.
Τη στιγμή, μάλιστα, που ο «επίδοξος σωτήρας» αθέτησε τις υποσχέσεις του για την επανίδρυση του κράτους, καταχρέωσε την ήδη χρεωμένη Ελλάδα, υπερδιπλασίασε τον αριθμό των παρανόμων μεταναστών στην πατρίδα μας, στάθηκε ανίκανος να επιβάλλει το νόμο όταν χρειάστηκε (Δεκέμβριος 2008) και, γενικά, κρίθηκε στις εκλογές του 2009 ως ανεπαρκής.

ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΕΙ;

Κρίμα που δεν φοβήθηκε για την ζωή του πριν εκλεγεί πρωθυπουργός. Θα είχαμε γλυτώσει από πολλά (σε αυτό πάντως, έμοιασε στο θείο του).
Αλλά το ερώτημα προς όσους ονειρεύονται την επιστροφή του είναι αμείλικτο:
Κι αν ξαναφοβηθεί;


*Ο Νίκος Τζιόπας είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Εθνικού Μετώπου

------------------------------------------------------------------------------------------

 Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον "Ελεύθερο Κόσμο" της 6 Σεπτεμβρίου 2013 

1 σχόλιο:

  1. άψωγη η τοποθέτησή σας παιδια !!!!!!!!!!!!!!!!! .......... επιπλεον........... αν και οι 300σιοι εχου απεiληθει και φοβουντε/// και γιαυτο να υποκρύπτουν και να υποθαλπτουν δικογραφία εσχάτης προδοσίας\\\\\\\\ .ΚΑΘΩς ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ .ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ,απο κοινού και σε πληρη συνεννόηση μεταξύτων και με τα κομματόσκυλάτων ,(και κανοντας χρηση της παρανομης βουλευτικής των ασυλείας) , ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ και υποκρυπτουν ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ... ΕΚΕΙΝΟ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς . ΔΕς. .. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 300ΣΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ Διασύρουν και απαξιώνουν δια της σιωπής των τις εισαγγελικές αρχές εκείνες που σε τούτη την περίοδο κατοχής τόλμησαν να στοιχειοθετησουν και να διατυπώσουν κατηγορίες εσχάτης προδοσίας , προκειμένου να σπάσουν το ηθικο των ελληνικών εισαγγελικών αρχων . . .Δες εδω
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτέρων γνώριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκείνες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθούν και να λογοδοτήσουν για ποιον λογο υπεθαλψαν κακουργημα που ειχε τελεστει κατα της Ελλάδος και κατα του λαού, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ (όπως άγνοια ειχαν οι προδότες επικαλεστεί ότανυπεγραψαν το μνημόνιο. Ειπαν οτι το υπέγραψαν δειχως να το διαβάσουν)
    ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτός απο δυο καθαριστριες.
    ..http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π