Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν επίπεδα μισθών 250-300 ευρω


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθό 250-300 ευρω ... 
1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. (Amstel, Heineken)
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.

3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.
5.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.
6.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος της Friesland Campina -NOYNOY.

7.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.
8.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.
9.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.
10. Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.
11.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong-Thrakon 

Δεν χρειάζεται να σας υποδείξουμε εμείς τι πρέπει να κάνετε..Να υπενθυμίσουμε απλά ότι δεν νοείται εταιρία, επιχείρηση, πολυεθνική χωρίς να υπάρχουν πελάτες.     

14 σχόλια:

  1. "Παλιοκομμουνιστές, κακολογείτε τους φίλους μας τους διευθυντές, γι' αυτό παίρνουν τα μπογαλάκια τους και πάνε Βουλγαρία!"

    Σπυρίδων aka Adonis, Υπουργός Γενοσήμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός... ο φιλελευθερισμός είναι σήμερα ο θανάσιμος εχθρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, επιβεβαιωνόμαστε! Ο Αλλάχ να 'χει καλά τους πολυχρονεμένους τους επιχειρηματίες μας, που επιτέλους http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/13424---qq----------.html θα χτίσουν το τζαμί του! Αφερίμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διόρθωση: Η φράση, πλέον, θα λέει "και πριν ΑΚΤΩΡ λαλήσει τρις", αφού όλα στη δόλια αυτή χώρα κινούνται στους ρυθμούς και τις επιθυμίες του μεγάλου ευεργέτη/νταβατζή/εργολάβου. Ρωτήστε και τους "εθνοφιλελεύθερους" της ΝΔούλας να σας πουν πόσα ξόδεψαν στους φυσιοθεραπευτές για την οσφυοκαμψία.. Άδικο έχει μετά ο Τζαμτζής που λέει ότι δε βγαίνουν;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι παντως πολυ περιεργο και συγγνωμη αλλα δεν τσιμπαω. Ποιος ισχυριζεται κατι τετοιο τωρα ενω χρονια πριν οι εταιρειες συνεχιζουν να κανουν νεα εργοστασια. Μηπως ειναι ψεματα ; η αθηναικη και η μπικ για παραδειγμα ειναι εταιρειες που οχι μονο στηριζουν την ελληνικη οικονομια στα λογια αλλα και σε εργα δειχνοντας με πιο τροπο θα βγει η χωρα μας απο την κριση : δουλεια και ναπτυξη, διαφωνειτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει επιφυλάξεις. Και δη σε αυτήν την μεταπολιτευτική Ελλάδα.
      Αυτά τα στοιχεία σίγουρα ευσταθούν αφού μέχρι σήμερα από τότε που δημοσιεύθηκαν στο Βήμα παραμένουν αδιάψευστα.

      Πάντως είναι μια ωραία ιδέα αυτή που θα εκτιμούσαμε αν την υλοποιούσες τεκμηριώνοντας τη. Δηλαδή να μας στείλεις μια λίστα με τις αντίστοιχες εταιρείες που στηρίζουν την Ελληνική οικονομία να τις προβάλουμε. Πρέπει να προβάλουμε και τις καλές π.χ. Σκλαβενίτης που στήριζε, στηρίζει τους εργαζόμενους αλλά δείχνει και δείγματα γραφής με την στάση του στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
      ΥΓ
      Παρεμπιπτόντως εξαιρετικό το "Η ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ" ζητώ την άδεια της αναδημοσίευσης.

      Διαγραφή
  6. καλησπερα σας η αληθεια απο το ψεμα ειναι μακρυς δρομος. Κατι γινεται σχετικα με τις εταιρειες παραγωγης ..η ελλαδα χρονια τωρα δεν παρηγαγε τιποτα βρεθηκαν ομως εταιρειες που συνεχιζουν να επενδυουν σε πρωτες υλες και ανθρωπινο δυναμικο..και εμεις τις μπουκοταρουμε γιατι ; τυους συμπολιτες μας που δουλευουν σε αυτες τους σκεφτηκαμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας.
    Προφανώς με το ρητό: "η αλήθεια από το ψέμα είναι μακρύς δρόμος" υπονοείται πως το δημοσίευμα είναι μύθευμα που πολύ εύστοχα ο κ. Δημητρίου σε ανωτέρω σχόλιο γράφει: Αυτά τα στοιχεία σίγουρα ευσταθούν αφού μέχρι σήμερα από τότε που δημοσιεύθηκαν στο Βήμα παραμένουν αδιάψευστα.
    Και έτσι είναι αφού κάθε τέτοια εταιρεία διαθέτει υπεύθυνο επικοινωνίας και προβολής που θα μπορούσε να διαψεύσει μία τέτοια φημολογία .

    Εφόσον λοιπόν προτείνουν μισθούς επιβίωσης των 250-300 ευρώ ( και όχι διαβίωσης) για τους Έλληνες, τότε και οι Έλληνες που συντηρούν αυτές τις εταιρείες θα πρέπει να συμπεριφερθούν ανάλογα. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.
    Βεβαίως και σκεφτόμαστε τους συμπολίτες μας που δουλεύουν σε αυτές. Αλλά αυτές δεν σκέφτονται τους συμπολίτες μας όταν αποφασίζουν να υπαχθούν στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και τους αφήνουν στον δρόμο, ούτε όταν αποφασίζουν να εγκατασταθούν στο εξωτερικό για να γλυτώσουν φόρους. Η όταν σκέφτονται οποιαδήποτε τεχνική για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτές

    Αν σκεφτόμαστε την προσωπική εξασφάλιση αποδεχόμενοι όποιους απεχθείς όρους βάζουν και που μας υποβιβάζουν σαν Έλληνες και σαν ανθρώπους χωρίς να αντιδρούμε, κινδυνεύουμε να γίνουμε ραγιάδες.
    Δυστυχώς αυτός ο τρόπος σκέψης κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την έλλειψη αντίδρασης απέναντι σε αυτήν την νεοταξική χούντα. Η τακτική της σαλαμοποίησης, δηλαδή να εφαρμόζουν κάθε μέρα και κάτι, να κόβουν κάθε μέρα και λίγο, βοηθά να ολοκληρωθεί το καταστροφικό τους έργο χωρίς αντιδράσεις.
    Αυτό γίνεται για να αφήσουν στους πολίτες την αίσθηση, όχι ότι υπάρχει ελπίδα, αλλά ότι μπορούν να την γλυτώσουν έστω και προσωρινά. Και εδώ ακριβώς είναι αυτό που εμείς φωνάζουμε: Εθνικισμός η ραγιαδισμός Ο Εθνικισμός μπορεί να μας βγάλει από το τέλμα ο ραγιαδισμός να μας βαλτώσει πιο πολύ.

    Ευχαριστούμε πάντως για την παρέμβασή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα σας, επειδη ειμαστε δμοκρατικη χωρα θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου σχετικα. Συμφωνω οτι ειτε το ενα ακρο ειτε το αλλο και το μπυκοταζ ομως που προτεινουν καποιοι μοιαζει πολυ στοχευμενο. Ειναι σιγουρο οτι το να κανουμε μποϋκοτάζ εταιρειών που στηρίζουν ,συνεχίζουν να λειτουργούν μεγάλα εργοστάσια στην Ελλάδα και απασχολούν πολλές εκατοντάδες εργαζόμενους δεν θα μας βγει σε καλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνω με τον Στρατο, μου μοιάζει καταρχην παλιό και κατα δεύτερον γνωρίζω, δυο φίλοι μου εργάζονται στο εργοστάσιο στην Πατρα. οτι η Αθ.Ζυθοποιία δεν έχει σταματήσει να επενδύει όλα αυτά τα χρόνια και δεν περίμενε την κρίση για να συνεχίσει, ευτυχώς όχι μόνο αυτή, να εχει εργοστάσια στην ελλαδα χωρίς να απολύει και ούτε να προσλαμβάνει μετανάστες. Να τα λέμε όλα διαφωνείτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολα γινονται για καποιο λογο, το παραπανω για να χτυπησουν τις εταιρειες παραγωγης αληθεια ομως ποιες αλλες κανουν αυτα που κανουν οι παραπανω ; επενδυσεις νεα εργοστασια ελληνες υπαλληλους κλπ. Στηριξτε θεσεις εργασιας και οχι την ανεργια που προτεινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανεστη συμφωνω αλλα που να βρεις το δικιο σου ; οι μονες εταιρειες που και μισθους εχουν κρατησει και δεν απολυουν κοσμο και κοιτα πως τις διωχνουν. Με κάτι τέτοια θα στρώσουν κατάσταση για να κλείσουν εργοστάσια που απασχολούν χιλιάδες κόσμο αυτο εχω να πω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο μπουκοτάζ δεν ειναι λυση λιγα εργοστασια παραγωγης μεινανε στην Ελλαδα και παμε να τα διωξουμε ..και εκεινα δειχνουν με τον τροπο τους (επενδυσεις-νε αεργοστασια) οτι στηριζουν τους συμπολιτες μας που δουλευουν σε αυτα. Παραδειγματα πολλα η μπικ η αμστελ η γιουνιλιβερ αλλα και αλλες κανουν επενδυσεις και δεν μειωνουν μισθους ουτε απολυουν γιατι δεν τα γραφετε αυτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλεπω να τσακωνεστε για το τι ειναι ελληνικο η οχι. Το προβλημα ομως παντα κατα την γνωμη μου δεν ειναι αυτο. Την ανεγια την σκεφτηκε κανεις ; και εντελει τι θελουμε ; να διωξουμε εταιρειες που κανουν επενδυσεις και στηριζουν την ελληνικη οικονομια; η να πουμε στους ελληνες που δουλευουν στην παραγωγη μεγαλων εταιρειων να δηλωσουν παραιτηση ; η λυση κατ εμε ειναι μια στηριξτε οποια εταιρεια δημιουργει νεες θεσεις εργασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π