Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι μισθοφάγοι,οι εργασιοφάγοι,οι φαρμακοφάγοι,οι πατριδοφάγοι και οι λωτοφάγοι


Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Οι τριπλές εκλογές τελείωσαν. Αποκτήσαμε νέους Δημάρχους, νέα Δημοτικά Συμβούλια, νέους Περιφερειάρχες, νέα Περιφερειακά Συμβούλια, νέους Ευρωβουλευτές και… νέα κόμματα.
Κάναμε και τις κριτικές μας για τα εκλογικά αποτελέσματα και τις προβλέψεις μας για το μέλλον των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο της Ελλάδος.
Σε όλα αναφερθήκαμε. Όλα τα αναλύσαμε. Για όλα βγάλαμε πολιτικά συμπεράσματα. Συμπτωματικά μάλιστα, όλοι οι συστημικοί κατέληξαν στο κοινό συμπέρασμα πως «ο λαός ψήφισε σοφά».
Κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι… Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί… Τεχνοκράτες και Πολιτικοί… , στο ίδιο μοτίβο. Και από κοντά τους οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ που υποστηρίζουν την πολιτική ορθότητα της παγκοσμιοποιημένης ιδιοκτησίας τους.
Μετά, οι αρχηγοί και τα κομματικά επιτελεία, «ελεύθεροι» και φυλακισμένοι, μετέφρασαν το ομόφωνο συμπέρασμα «ο λαός ψήφισε σοφά», σε διορθωτικά μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Άλλαξαν πολιτικές, μετακίνησαν στελέχη, αναζήτησαν συμμαχίες, έκλαψαν τη μοίρα τους, διασπάστηκαν, διατήρησαν ολύμπια ακινησία, … εν πάση περιπτώσει έκαναν ότι νόμιζαν ή ότι τους υπέδειξαν, για να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι … πάμε για τον επόμενο γύρο μετρώντας «αναπληρώσιμες απώλειες».

Όλοι αυτοί που έκοψαν τους μισθούς των εργαζομένων, όλοι αυτοί που έστειλαν στην ανεργία τις παραγωγικές ηλικίες των Ελλήνων, όλοι αυτοί που έκοψαν τα φάρμακα από τους ασθενείς και το προσδόκιμο ζωής από τους συνταξιούχους, όλοι αυτοί που  μείωσαν την Πατρίδα, είναι πάλι παρόντες. Ο καθένας στο πόστο του για να επιτελέσει το έργο του, με ανανεωμένη και πρόσφατη την εντολή «του κυρίαρχου λαού».
«Ο λαός ψήφισε σοφά», μας είπαν …σε όλους τους τόνους. Προφανώς γιατί το αποτέλεσμα τους βόλεψε όλους. Προφανώς γιατί είχαν φοβηθεί πως ο λαός θα ψήφιζε σωστά και όχι σοφά.
Πως θα θυμόταν ότι, όλοι αυτοί ήταν οι υπαίτιοι όσων συμβαίνουν 4χρόνια τώρα και θα τους εξαφάνιζε με την ψήφο του.

Πως θα θυμόταν ότι, «μαζί τα έτρωγαν», Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι δύο πρώτοι κυβερνώντας και οι δύο άλλοι, κυριαρχώντας (μέσω των διορισμένων υψηλόμισθων στελεχών τους) στα ΜΜΕ, στις ΔΕΚΟ, στις εταιρείες Συμβούλων, στις ΜΚΟ και όπου αλλού υπήρχε χρήμα και επιρροή.
Πως θα θυμόταν ότι, 5.000 οικογένειες θρηνούν χαμένα παιδιά, αδέλφια και γονείς που δεν άντεξαν το πλέγμα ενοχής που τους φόρτωσαν μετατρέποντάς του σε φοροκλέφτες, αποτυχημένους, περιθωριακούς και χωρίς προοπτική.
Πως θα θυμόταν ότι, 2.000.000 εισβολείς –λαθρομετανάστες μπήκαν μέσα στη χώρα επειδή οι πολιτικοί «μας» έριξαν λευκή πετσέτα στο έδαφος.

Πως θα θυμόταν ότι, οι ίδιες «εκ θεού» οικογένειες, μας κυβερνούν δεκάδες χρόνια τώρα, κατ’ εντολή ...των εντολοδόχων τους. Κατ’ εντολή του σοφού λαού, όπως μας λένε..



Οι μισθοφάγοι, οι εργασιοφάγοι, οι φαρμακοφάγοι και οι πατριδοφάγοι πολιτικοί «μας», σωστά υποστηρίζουν ότι …οι λωτοφάγοι ψηφοφόροι «ψήφισαν σοφά»!

  ενημέρωση Πελοποννήσου

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Συναγωνιστή κάποτε είχαμε τον δαίμονα του τυπογραφείου, τώρα έχουμε τον διάβολο του copy paste και της μορφοποίησης ! Σ' ευχαριστούμε για την παρέμβαση

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π