Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Διαχρονικός Σιωνισμός: Η μασονική αλληλεγγύη του τύπου.


«... Η φιλολογία και η δημοσιογραφία είναι δυο σπουδαίες παιδαγωγικές δυνάμεις, για αυτό η κυβέρνησή μας θα είναι ιδιοκτήτρια των περισσοτέρων εφημερίδων. Με αυτόν τον τρόπο η επιβλαβής επιρροή του ιδιωτικού τύπου θα εξουδετερωθεί και θα αποκτήσουμε μεγάλη επιρροή επί της κοινής γνώμης.
Το κοινό δεν θα υποπτευθεί τίποτε. Όλες οι εκδιδόμενες από εμάς εφημερίδες θα έχουν κατ’ επίφαση τις πλέον αντίθετες τάσεις και γνώμες, πράγμα που θα εμπνεύσει την εμπιστοσύνη και θα ελκύσει προς εμάς, τους αντιπάλους μας χωρίς δυσπιστίες. Θα πέσουν στην παγίδα και θα καταστούν ακίνδυνοι.
Τα επισήμου χαρακτήρα όργανα θα είναι στην πρώτη σειρά. Θα επαγρυπνούν πάντοτε γα τα συμφέροντά μας και για αυτό η επιρροή τους θα είναι μηδαμινή.
Στην δεύτερη γραμμή θα είναι τα ημιεπίσημα όργανα τω οποίων ο ρόλος θα είναι να προσελκύουν αδιάφορους και χλιαρούς...»

«...Οι εφημερίδες μας θα είναι όλων των αποχρώσεων. Οι μεν θα είναι αριστοκρατικές, οι δε δημοκρατικές, επαναστατικές ή και αναρχικές ακόμη... »

«...Οι ηλίθιοι οι οποίοι θα πιστεύουν ότι επαναλαμβάνουν την γνώμη της εφημερίδας του κόμματός τους, θα επαναλαμβάνουν απλώς την γνώμη μας ή την γνώμη που μας αρέσει. Θα φαντάζονται ότι θα ακολουθούν την γραμμή του κόμματός τους και θα ακολουθούν στην πραγματικότητα την σημαία που θα υψώσουμε για αυτούς...»

«....Ήδη από τώρα τουλάχιστον ο Γαλλικός τύπος υφίσταται μια μασονική αλληλεγγύη. Όλα τα όργανα του τύπου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με επαγγελματικό μυστικό...»

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών - Roger Lambelin

Σελ. 122,123,125 Πρόλογος Φωτ. Ν. Φωτιάδης 1932

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π