Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Για να τελειώνουν μερικά παραμύθια με το προσφυγικό...


γράφει η Μελίνα Κονταξή 
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος  

Οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες δεν είναι πρόσφυγες και δεν υπάρχει καμιά διεθνής συνθήκη που να μας υποχρεώνει να τους κρατήσουμε. 

Η συνθήκη της Γενεύης για τους πρόσφυγες προβλέπει απέλαση ακόμα και πρόσφυγα σε περίπτωση που κριθεί επικίνδυνος για την ασφάλεια της χώρας. Οι σουνίτες Άραβες από την Συρία είναι εξαιρετικά πιθανόν να είναι συμπαθούντες της ISIS, οπότε θα πρέπει να ελέγχονται και τα στοιχεία να διασταυρώνονται με την Συριακή κυβέρνηση και τους Κούρδους, καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.  
Οι γνήσιοι πρόσφυγες θα πρέπει να καταθέσουν αγωγές στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εναντίον της Τουρκίας που δεν είναι ασφαλής χώρα για τους μη σουνίτες Άραβες μουσουλμάνους, για παραβίαση δεκάδων άρθρων της ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου) που αφορούν από την απαγόρευση των βασανιστηρίων και των εξευτελιστικών συνθηκών διαβίωσης ως το δικαίωμα στην ασφάλεια. 


Προσφυγή θα πρέπει να καταθέσουν και εναντίον και των δήθεν συμμάχων μας, που έχουν υπογράψει την συνθήκη της Γενεύης, για παραβίαση των δικαιωμάτων μετακίνησης των νόμιμων προσφύγων. 

Η Γερμανία ήθελε φθηνό εργατικό δυναμικό, το ξεδιάλεξε, και τώρα αφήνει το πρόβλημα στους "κοινούς θνητούς" ενώ στο εσωτερικό της χώρας οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν άμεσα και οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες έχουν εξισωθεί σε βάρος των προσφύγων. 

Αρκετά από τα παιδιά που πνίγηκαν στο Αιγαίο είναι Γιεζίντι, μέλη θρησκευτικής Κουρδικής μειονότητας με βάση τον ζωροαστρισμό. Ένας φίλος Κούρδος έγραψε στο twitter με αφορμή την είδηση για άφιξη Γιεζίντι σε Ελληνικά νησιά… «η ISIS πέτυχε την εθνοκάθαρση που ήθελε». 

Δεν θα ζωροαστροποιήσουν την Ευρώπη οι Γιεζίντι, ούτε κινδυνεύει η Ευρώπη να πλημυρίσει από Γιεζίντι, οι οποίοι και απειλούνται άμεσα από τους ισλαμιστές και είναι αποδεκτοί ακόμα και από τις πιο συντηρητικές κοινωνίες. Όμως, όταν αρχαίες θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες ξεριζώνονται από την πατρίδα τους, οι ισλαμιστές κερδίζουν. 

Χάρη στους ευαίσθητους ανθρωπιστές των "σάντουιτς" κανένας δεν ασχολείται με την επίθεση με χημικά της ISIS στην Σιντζάρ, πατρίδα των Γιεζίντι, κανένας δεν φωνάζει για να συντονιστούν οι δυνάμεις για την ολική απελευθέρωση και το ξαναχτίσιμο της, κανένας δεν ασχολείται με τους πρόσφυγες στα στρατόπεδα της Ιορδανίας, του Λιβάνου και του νότιου Κουρδιστάν, κανένας δεν ασχολείται με την Τουρκία που βομβαρδίζει την αυτόνομη περιοχή της Ροζάβα όπου ζουν 800.000 πρόσφυγες. 

Μαζοποιήσατε τους ανθρώπους, ανάθεμα σας! 

Ταυτίσατε τον πρόσφυγα με τον παράνομο οικονομικό μετανάστη για να αυτοεπιβεβαιωθείτε, καταστρέφοντας τα δικαιώματα του πρόσφυγα και βοηθώντας μόνο την Γερμανία για να έχει άφθονο φθηνό κρέας για τους Γερμανούς βιομηχάνους και να πετάει ότι δεν χρειάζεται σε χώρες στρατόπεδα. 

Ανάθεμα σας καντίνες των ιμπεριαλιστών! 

Αλήθεια τους πρόσφυγες τους ρωτήσατε τι αισθάνονται; 

Αλήθεια στους πρόσφυγες τους είπατε ότι θέλετε ανοιχτά σύνορα και ότι δεν πιστεύετε σε πατρίδες; Τους ρωτήσατε αν αυτοί έχουν πατρίδες; 


Μια ανίκανη κυβέρνηση προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα μετατρέποντας την χώρα σε στρατόπεδο. Ιδεοληπτικοί και "επαγγελματίες ανθρωπιστές" κοιτάνε τον εαυτό τους και τα συμφέροντα τους και ο λαός, οι πραγματικοί πρόσφυγες, ακόμα και οι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, που θα έμεναν στις πατρίδες τους αν κάποιοι δεν τους δημιουργούσαν ψευδαισθήσεις για τον ‘‘παράδεισο’’ της Ευρώπης, θα πληρώσουν το τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π