Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Ηλίας Πολατίδης: Οι Εθνικιστές, απέναντι στην τροτσκιστική και στην νεοφιλελέδικη εκδοχή της Παγκοσμιοποιήσεωs


Ο Κοινός Παρονομαστής ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, αναδημοσιεύει το άρθρο του συναγωνιστή Ηλία Πολατίδη που είχε γράψει αποκλειστικά στις 21 Ιανουαρίου του 2015 για το εθνικιστικό ιστολόγιο μας. 


Οι επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μοιάζουν σε ένα βαθμό με τις εκλογές του 1981 που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ενώ η τότε άνοδος του ΠΑΣΟΚ όπως και η τωρινή του ΣΥΡΙΖΑ οφείλονται αποκλειστικώς και μόνο στην καραμανλική ή μετακαραμανλική ΝΔ , το ίδιο αυτό κόμμα που κυνήγησε ανηλεώς τους πατριώτες και ενσυνειδήτως παρέδωσε τα πανεπιστήμια, την τέχνη τον πολιτισμό τον Τύπο, την δικαιοσύνη κλπ στην άκρα αριστερά επικαλείται τον “κομμουνιστικό” κίνδυνο. Συμφώνως με την λογική της ΝΔ οι πατριώτες οφείλουν να κλείσουν την μύτη, να ξεχάσουν τα όσα προδοτικά έχει κάνει αυτό το κόμμα κατα το απώτερο(Βιβλία τύπου Ρεπούση) και πρόσφατο παρελθόν(Τζαμί, “αντιρατσιστικός”) και να το υπερψηφίσουν διότι οι “άλλοι” είναι χειρότεροι.
         
Ο συν. Ηλίας Πολατίδης στην εθνικιστική συνάντηση
  που είχε  γίνει στην Ανάβυσσο το 2012 
   Είναι πλέον αργά! Αυτοί που ταυτίστηκαν με την άκρα αριστερά και της επέτρεψαν να είναι υπεράνω του νόμου, να λυντσάρει όποιον της αντιτἰθεται ιδεολογικώς στα πανεπιστήμια και αλλού, να δολοφονεί ατιμώρητη, να επιβάλλει την ιστορική οπτική της στα κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ απαγορεύοντας οποιαδήποτε άλλη φωνή γελοιοποιούνται όταν επικαλούνται τους κινδύνους που μια διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ιδέες του διοικούν την χώρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια χάρι στην ανικανότητα , πολιτική αγραμματοσύνη και οκνηρία της ΝΔ. Οι προσωπικές σκοπιμότητες των ηγετών της ΝΔ με προεξάρχοντα τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, παρέδωσαν την “μαλακή” εξουσία της χώρας στην τροτσκιστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν θέμα χρόνου , ώς ώριμο φρούτο , να παραδοθεί  και “σκληρή“ εξουσία στην αριστερά. Ειδικώς οι διακυβερνήσεις Κωστάκη Καραμανλή και Σαμαρά ήταν μια προετοιμασία της παραδόσεως της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ.
            Είμαι απο αυτούς που δεν πιστεύουν οτι οι όροι “Δεξια” και “Αριστερά” έχουν να προσφέρουν κάτι στην σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Η αντίθεση σήμερα είναι ανάμεσα στην παγκόσμια δικτατορία των τοκογλύφων που ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων , και στο Εθνικό Κράτος.
            Σε αυτή την μάχη είμαστε , ώς Εθνικιστές, απέναντι τόσο στην τροτσκιστική εκδοχή όσο και στην νεοφιλελέδικη εκδοχή της  Παγκοσμιοποιήσεως.
            Οι εκλογές αυτές ας γίνουν η απαρχή της προσπάθειας για την δημιουργία μιας σοβαρής εθνικιστικής παρατάξεως, που θα κάνει πράξη το όραμα ενός ελληνικού κράτους με εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη που θα εξασφαλίζει εθνική και ατομική αξιοπρέπεια για κάθε Έλληνα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π