Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Βρώμικο σχέδιο Ράμα και Ερντογάν με την ανοχή κυβέρνησης και Ε.Ε. που κοιμούνται!


Ο Έντι Ράμα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, είναι ο ενορχηστρωτής των διώξεων της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Είναι αυτός που προσπαθεί να εκριζώσει με κάθε τρόπο τους Έλληνες από τις πατρογονικές τους εστίες. Εκμεταλλευόμενος βέβαια τις ανθελληνικές κυβερνήσεις που κυβερνούν την Ελλάδα, καθώς ποτέ δεν αντέδρασαν για τα τεκταινόμενα, ποτέ δεν πήραν μέτρα ούτε και έδειξαν θέληση να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Και μάλιστα όταν η Ελλάδα φιλοξενεί 700.000 Αλβανούς και έτσι ζει ολόκληρη την Αλβανία. Αναφέρουμε ότι ο Ράμα αμφισβήτησε άμεσα την μακραίωνη παρουσία Ελλήνων στην Χειμάρρα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κατοίκους που εγκαταστάθηκαν μετά το 1940, πεινασμένοι από την Ελλάδα με την Αλβανία τότε να τους δίνει ψωμί!
Αυτός ο τυχοδιώκτης  που επέτρεψε στη χώρα μαζική καλλιέργεια του χασίς και η μαφία του αλωνίζει σε όλα τα Βαλκάνια, θέλει να βάλει την Αλβανία μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι που φωτογραφίζεται με τον Σώρρος και δεν χαλάει χατήρι στον τούρκο δικτάτορα Ερντογάν. Ο Έντι Ράμα είναι το εκτελεστικό όργανο της Τουρκίας και είναι έτοιμος να εφαρμόσει το plan b του Ερντογάν που βλέπει ότι δεν του  βγήκε η μαζική προώθηση των λαθρομεταναστών από τον Έβρο. Αυτό είναι η εγκατάσταση 30.000 λαθρομεταναστών, Πακιστανών λέει η εφ. Εστία. Το νούμερο αυτό θα είναι για αρχή, καθώς θα αυξομειώνεται αφού θα χρησιμοποιείται ως εργαλείο πίεσης εκβιασμού ανάλογα τα θέλω τους. Τα κανάλια μεταφοράς λαθρομεταναστών ανάμεσα σε Αλβανία και Τουρκία θα παραμένουν ανοιχτά.  

Έξι χώροι υποδοχής έχουν ήδη αναγγελθεί οι οποίοι θα βρίσκονται στις συνοριακές διαβάσεις των συνόρων στην Κακαβιά, στο Ρίπς των Αγίων Σαράντα, Κιάφε Μπότε, Τρεις γέφυρες και Καπεστίτσα Κορυτσάς. Με άλλα λόγια σε όλα τα σημεία διέλευσης των συνόρων που συνδέουν την Αλβανία με την Ελλάδα. Ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι δήλωσε ότι η κίνηση αυτή της Κυβέρνησης στρέφεται και πάλι κατά της Ελλάδας και της ΕΕ επί το πλείστον. Τούτο διότι ενώ η Αλβανία θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα ώστε να εμπεδωθεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εκεί που δίνεται η μάχη συγκράτησης των προσφύγων- μεταναστών, ο Ράμα σπάει το μέτωπο μετατοπίζοντας τη γραμμή στα μετόπισθεν. 

Με αυτή την κίνηση Ράμα και Ερντογάν προσδοκούν να πετύχουν πρώτον τον εποικισμό της Βορείου Ηπείρου από μουσουλμάνους και ολοκλήρωση του σχεδίου εκρίζωσης της ελληνικής μειονότητας. Δεύτερον την δημιουργία ενός νέου μετώπου στα ελληνοαλβανικά σύνορα για την Ελλάδα που θα χρειαστεί εκτός από χρήμα να απασχολεί  δυνάμεις ασφαλείας και στρατό να ανακόψει τις νέες εισροές προς την χώρα. Και τρίτον να πετύχει την απόσπαση μεγάλων χρηματοδοτήσεων από την Ε.Ε. και με μπροστάρη την φιλότουρκη Μέρκελ, στέλνοντας λαθρομετανάστες προς την Ε.Ε. μέσω της Αδριατικής, αφού η Αλβανική μαφία  έχει ήδη φροντίσει  να προμηθευτεί ταχύπλοα σκάφη για τη μεταφορά τους.   

Η κυβέρνηση δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί τι πρόκειται να ακολουθήσει...Ούτε φυσικά και η αναιμική Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αντί να στείλει ηχηρό μήνυμα πως δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς επιμένει να συζητά και να συναλλάσσεται με την Τουρκία. Άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να στείλουν όλα τα κράτη στρατεύματα στον Έβρο. Και όχι κάποιες χώρες επιλεκτικά. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει δύναμη, ενότητα και αποφασιστικότητα. Και έμπρακτη αλληλεγγύη στον εταίρο. Τότε ούτε ο Τούρκος ούτε και ο Αλβανός θα τολμούσαν να απεργάζονται μαφιόζικα σχέδια. 

Η κυβέρνηση πρέπει να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς μέσα στην Ε.Ε. ,να προετοιμάσει την περιφρούρηση των συνόρων, να προειδοποιήσει για βέτο ένταξης την Αλβανία, να ετοιμάσει οικονομικά αντίμετρα, να χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα και να στηρίξει την ελληνική μειονότητα έμπρακτα επιτέλους.
Να θυμίσουμε στην ελλαδική κυβέρνηση ότι ένα τεράστιο όπλο που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει είναι η ένωση της Βορείας Ηπείρου με την Ελλάδα που σύμφωνα με την Ιστορία και το Διεθνές Δίκαιο παραμένει ανοιχτό. 

Το γιατί, για όσους θέλουν να το μάθουν, μπορούν να το διαβάσουν ( πατώντας ΕΔΩ ) όταν ακριβώς πριν έναν χρόνο ο συναγωνιστής Γιώργος Σαγιάς το τεκμηρίωνε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο στην ομιλία του για το θέμα της βορείου Ηπείρου της ενιαίας Ηπείρου του αδούλωτου ελληνισμού     


Ζαφείρης

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π