Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η Αριστερά εχθρεύεται τον Φιλελληνισμό.




γράφει ο Δημήτρης Μπουγιώτης*

Εδώ και δέκα χρόνια τα νησιά μας έχουν κατακλυστεί από μέλη Μ.Κ.Ο τα οποία πλουτίζουν εις βάρος των τοπικών κοινωνιών. Έχουν δημιουργήσει κράτος εν κράτη και δεν δέχονται να καταγραφούν στις επίσημες λίστες του Ελληνικού κράτους. Πάρα ταύτα συνέχιζαν την επικίνδυνη δράση τους με τις ευλογίες των εγχώριων κυβερνήσεων και των Βρυξελλών. Δεκάδες καταγγελίες έχουν δημοσιοποιηθεί για το ποιόν, ανθρώπων που δρούσαν μέσω αυτών των οργανώσεων. Κατάσκοποι, τζιχαντιστές, εγκληματικά στοιχεία, Τούρκοι πράκτορες, δουλέμποροι και ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, συνεργάζονταν σε ένα αλισβερίσι ανθρώπινων ψυχών κυκλοφορώντας ελεύθερα και ανεύθυνα στα νησιά μας.


Δημήτρης Μπουγιώτης
Και ξαφνικά ο Ερντογάν κάνει πράξη αυτά που είχε υποσχεθεί στο λαό του. Μετά την ήττα στο Ιντλίμπ, ανοίγει την δίοδο για την έξοδο από τα σύνορά του και αρχίζουν να συρρέουν κατά χιλιάδες μετανάστες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι, οι οποία προσπαθούν βιαίως να εισέλθουν στην πατρίδα μας. Η σθεναρή αντίσταση των κατοίκων της Λέσβου και της Χίου τις προηγούμενες εβδομάδες εναντίον των δομών φιλοξενίας, έχει δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα. Δεν υπάρχει τόσο ελεύθερος χώρος για τις Μ.Κ.Ο να κινούνται όπως και όποτε θέλουν στα νησιά μας. Αυτή η μικρή επικοινωνιακή μεταστροφή της κυβέρνησης, που παραμένει πιστή στο δόγμα της παγκοσμιοποίησης, δημιουργεί κλίμα ενθουσιασμού τόσο στους Έλληνες που τόσα χρόνια ζητούσαν κλειστά σύνορα και προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων όσο και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που βλέπουν τον ελληνισμό να μάχεται ενωμένος για τα εθνικά του δίκαια. Ένα νέο κύμα φιλελληνισμού δημιουργείται. 
Η αριστερά εκθειάζεται για τον ρόλο της
στα πρωτοσέλιδα της Χουριέτ του
οργάνου παραπληροφόρησης
του δικτάτορα Ερντογάν 

Η ομογένεια των Η.Π.Α ξεσηκώνεται. Φλαμανδοί στο βελγικό κοινοβούλιο σηκώνουν την Ελληνική σημαία. Δηλώσεις κομμάτων και φορέων σε όλη την Ευρώπη υπέρ της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού.
Και κάποιοι «τρελοί» παρατάνε τις δουλειές τους, την ησυχία τους και την προσωπική τους ζωή να έρθουν στη χώρα μας να ενωθούν μαζί με τους Έλληνες. Η εγχώρια αριστερά και οι διεθνιστές έχουν δεχθεί καταιγιστικά χτυπήματα. Η ιδεολογική τους ήττα προκαλεί βρόντο στην ελληνική κοινωνία και ψάχνουν κάτι να καταπιαστούν. Βρήκαν τον Alexander και κάποιους ακόμα Γερμανούς που βρέθηκαν στη Λέσβο και στον Έβρο. «Γερμανοί ΝΕΟΝΑΖΙ έρχονται στη χώρα μας, προσοχή, μακριά, να φύγουνε» έσκουζαν για μέρες μέσα από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ τους. Ενορχηστρωμένα και μετά από παρακολούθηση μια δράκα ανθρώπων επιτίθεται σε τρεις πατριώτες δημοσιογράφους στη πόλη της Μυτιλήνης. Και βγαίνουν να πανηγυρίσουν και χαίρονται με τα ψέματα που δημοσιεύουν. Παράλληλα η ελληνική αστυνομία μετά από υποδείξεις της αριστεράς, συλλαμβάνει και απελαύνει όσους πήγαιναν στον Έβρο. Συλλαμβάνει Γάλλους και Αυστριακούς σε λιμάνια πριν επιβιβαστούν για τη Χίο, τη Σάμο και τη Λέσβο. Χωρίς να γνωρίζουν πως αυτοί οι άνθρωποι θα έδιναν και τη ζωή τους για τη χώρα μας. Αυτοί οι άνθρωποι έδιναν μάχες όλα αυτά τα χρόνια, ενάντια στην οικονομική πολιτική της Γερμανίας και της Ε.Ε που φτωχοποιούσε τον Έλληνα. 

Αυτοί οι άνθρωποι ναύλωσαν καράβι πριν δύο χρόνια και έπλεαν για έξι μήνες στη Μεσόγειο χαλώντας τα σχέδια Μ.Κ.Ο και ζημίωναν με εκατομμύρια ευρώ αυτούς που επιζητούσαν επικοισμό για τη χώρα μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο Έλληνες και πιο πατριώτες από τον μέσο Έλληνα αριστερό. Κι όμως συνεχίζουν να συρρέουν απ’ άκρη σ’ άκρη της Ευρώπης, Γάλλοι, Αυστριακοί, Ιταλοί, Ολλανδοί, Σέρβοι, Ουκρανοί. Δεκάδες «τρελοί» θέλουν να δηλώσουν έμπρακτα στήριξη σε εμάς, στην Πατρίδα μας, στα νησιά μας, στα σύνορά μας.
Το μεγαλείο του φιλελληνισμού συνεχίζεται 200 χρόνια μετά την επανάσταση του ’21. Όσο για τους ηττημένους της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων είμαι σίγουρος πως αν ζούσαν στην Ι.Π του Μεσολογγίου στα τέλη του Απριλιού του 1824 θα έγραφαν με χαρά στα κιτάπια τους «Σήμερον 24 Απρίλη, απέθανεν ο επικίνδυνος ακροδεξιός και εχθρός της Αυτοκρατορίας μας, Τζορτζ Γκόρντον Μπάιρον.»

* ο Δημήτρης Μπουγιώτης
είναι Πολιτικός Επιστήμων
και αιρετός της Τοπ. Αυτοδιοίκησης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π