Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μάχες σώμα με σώμα στον πόλεμο αντιμετώπισης του Κορωναϊού

  γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου  

                              

Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021. Με 28 κρούσματα στην Αργολίδα και 47 στην Κορινθία, η Αρκαδία με τα 15 φαντάζει προνομιούχα, ενώ η Μεσσηνία με το μονοψήφιο 6 φαίνεται σαν να έχει υψώσει τοίχος προστασίας στην επιδημία του Κορωναϊού. Στο νότιο άκρο της Περιφέρειας η Λακωνία με μόλις 1 κρούσμα, αναρωτιέται αν αυτό οφείλεται στον 40ήμερο σκληρό αποκλεισμό ή στην απομάκρυνση των μεταναστών από το κέντρο της Σπάρτης.

Οι Πολίτες ταλαιπωρούνται καθημερινά περιμένοντας επί ώρες για να κάνουν μερικές δεκάδες test σε διαφορετικές περιοχές και οι τηλεοράσεις ακολουθούν την διπολική κυβερνητική συνταγή τρόμου και υποσχέσεων που παραλύει κάθε δημιουργικότητα των ανθρώπων. Η Ελπίδα και το όνειρο έχουν υποκατασταθεί από την μοιρολατρία και την κατήφεια.


Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της χώρας καμαρώνει για το 1.000.000 εμβολιασμούς που πέτυχε από τον Δεκέμβριο (όταν πήραμε τα πρώτα εμβόλια) και συνειδητά αποκρύπτει από τους Έλληνες ότι αυτοί οι εμβολιασμοί αντιστοιχούν σε μόνον 350.000 εμβολιασμένους, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Βέβαια, στην Γερμανία τα test πωλούνται στα Σούπερ Μάρκετ και το κράτος μοιράζει 2 τεμάχια δωρεάν (ανά εβδομάδα) σε κάθε πολίτη, για να μπορεί να έχει εικόνα της εξάπλωσης της νόσου και να αποφασίζει μέτρα με βάση τα πραγματικά στοιχεία και όχι τα πιστεύω του κάθε εντεταλμένου. Εδώ όμως είναι “Ελλάντα” και η κυβέρνηση έχει άλλη συνταγή. Μοιράζει πρόστιμα!

Και να είσθε ευγνώμονες που είναι μόνο 300 ευρώ αντί για 500 που είχε προσδιορίσει (με το έτσι θέλω) ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, πριν το ανακαλέσει γιατί σηκώθηκαν και οι πέτρες να τον πετροβολήσουν. (Είναι το ίδιο πρόστιμο που ξαφνικά έγινε 300 ευρώ από 150 που ήταν όταν ξεκίνησε).

Η Οικονομία αντέχει, μας λέει ο χαμογελαστός Κορκίδης. Τα νοσοκομεία αντέχουν, μας λέει η χαμογελαστή Παγώνη. Η κυβέρνηση αντέχει μας λένε οι επαγγελματίες δημοσκόποι. Και ο λαός αντέχει, λέω εγώ.

Οι μισοί κάθονται και πληρώνονται γι’ αυτό, οι άλλοι μισοί ονειρεύονται να τους χαριστούν τα πρόστιμα και οι επιστρεπτέες προκαταβολές, οι τρίτοι μισοί περιμένουν πότε θα έρθει η σειρά τους να εμβολιασθούν και οι τέταρτοι μισοί αγωνίζονται να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειές τους όρθιες.


Και μη μου πείτε πως.. «4 μισά δεν κάνουν ένα». Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Ακόμα και να αλλάζουν οι Τούρκοι την ονομασία του Αιγαίου Πελάγους, χωρίς καμία επίσημη διαμαρτυρία. Χωρίς οι κυβερνώντες και συγκυβερνώντας εθνοαποδομητές, να δείχνουν ότι έχουν κανένα πρόβλημα. Εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των μαθητών για το πώς ονομάσθηκε Αιγαίο, “το πέλαγος των νησιών” όπως ονόμασαν οι Τούρκοι την θάλασσα που ο Ελληνισμός όταν ήταν ιππαστί μεγαλουργούσε, δεν αντέδρασαν. Όπως δεν είχαν κανένα πρόβλημα και όταν, οι ίδιοι εθνοαποδομητές, χάρισαν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Τα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”, με ειδίκευση την σπορά μίσους και διχασμού στους Έλληνες, επιδίδονται τώρα σε μια άλλη μέθοδο αντιμετώπισης της μάστιγας του COVID -19. Οργανώνουν μάχες «σώμα με σώμα», όπως απόδειξαν τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Να δείτε πως θα πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όπως, εντυπωσιακό αποτελέσματα πέτυχαν όταν επέβαλαν την υποχρεωτικότητα στις μάσκες (προσοχή ΜΑΣΚΕΣ και όχι ΜΑΣΕΣ), οπότε και διπλασιάσθηκαν τα κρούσματα αλλά και με τον εμβολιασμό, οπότε εκτινάχθηκαν  οι νοσηλευόμενοι.

Και όλα αυτά, μέχρι τα συνεργαζόμενα συστημικά κόμματα κρίνουν ή πάρουν κάποια εντολή ότι, η τελική καταπολέμηση του κορωναϊού απαιτεί να κηρυχτεί  εκστρατεία τύπου “Τζωρτζ Φλόϊντ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π