Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η τοποθέτηση του συναγωνιστή Πολύδωρου Δάκογλου στην συνάντηση Εθνικιστών στην Λαμία. Video


Την Κυριακή 14/10/2012 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Σαμαράς" στην Λαμία κατά την διεξαγωγή την συνάντησης Εθνικιστών και ευρισκόμενοι προς τον τελευταίο κύκλο τον 5ο συγκεκριμένα ,κατόπιν επιμονής, θα τολμούσα να πω απαίτησης του συνόλου των συναγωνιστών, τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Πολύδωρος Δάκογλου λέγοντας ότι δεν ήταν επιλογή του να μιλήσει αλλά θα ήταν ασέβεια να
μην το κάνει .Έτσι αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μίλησε και τοποθετήθηκε για το παρόν και το αύριο του Εθνικιστικού Κινήματος .Όλοι στην αίθουσα ,παλιοί και νέοι Εθνικιστές, νιώσαμε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του εκεί και καταλάβαμε τι λείπει από τα άλλα κόμματα  όχι μόνον του χώρου αλλά και ευρύτερα από το ελληνικό πολιτικό σκηνικό.


4 σχόλια:

  1. Απλά συγκηνητικός!!!Σε ευχαριστούμε Συναγωνιστά για τον Λόγο σας καί για τα Συναισθήματα που μάς προκαλέσατε!!! Μετά Τιμής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO ENA KOMMA ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΕΝΕΚ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος. Τιμούμε τους Αγώνες των παλιών κι είμαστε ευγνώμονες, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε ούτε εμείς, αλλά ήρθε η ώρα να πορευτούμε με κάτι νέο, με φρέσκες ιδέες, που θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του σήμερα και στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Ο εθνικισμός δεν είναι παρελθοντολογία. Είναι το αύριο! Εθνικό Μέτωπο: η ματιά στο μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρτε πιο γρήγορα το μέλλον!

      Συναγωνίστρια Αθηνά, θα μου επιτρέψεις μια διαφωνία μαζί σου. Συγχρόνως, να τονίσω ότι συμφωνώ απολύτως σε κάτι άλλο που γράφεις.
      Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ:
      Γράφεις: "είμαστε ευγνώμονες γιατί χωρίς αυτούς τους παλαιότερους) δεν θα υπήρχαμε.
      Λάθος! Θα υπήρχατε συναγωνίστρια. Θα υπήρχατε γιατί η εντολή της ύπαρξής σας έρχεται από το μέλλον. Θα υπήρχατε γιατί έχετε αποστολή. Εμείς, απλώς προϋπήρξαμε.
      Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
      Γράφεις: "Ο εθνικισμός δεν είναι παρελθοντολογία. Είναι το αύριο!".
      Σωστό. Και επειδή εσείς οι νέοι είσαστε το αύριο, "φέρτε πιο γρήγορα το μέλλον", όπως λέγαμε παλαιότερα "εμείς οι παλιοί".
      Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π