Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σπύρος Παπαδόπουλος – Πρώην Γραμματέας της Δ.Ε. ΚΥΨΕΛΗΣ -6ης Δημοτικής κοινότητας του ΛΑ.Ο.Σ. «Συστρατεύομαι με τους Εθνικιστές στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»

Στην συνάντηση εθνικιστών στην Λαμία, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ενώπιον των συναγωνιστών του ανακοίνωσε την παραίτηση του από το ΛΑ.Ο.Σ στις τάξεις του οποίου προσχώρησε με το Ελληνικό Μέτωπο το 2005 κατόπιν αποφάσεων των συλλογικών του οργάνων.
Οργάνωσε από το μηδέν την τοπική οργάνωση του ΛΑ.Ο.Σ στο «καυτό» 6ο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και της Κυψέλης, όπου από τον Αύγουστο του 2008 μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2012 λειτούργησαν τα γραφεία της πιο μαζικής, δραστήριας και πιο εκλογικά αποτελεσματικής (τόσο κατά γενική ομολογία όσο και βάση
στατιστικής)  Τοπικής Οργανώσεως του ΛΑ.Ο.Σ. άψογα οργανωμένης
εσωτερικά τόσο από άποψης στελεχιακού δυναμικού όσο και από τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ το χαρακτηριστικό στοιχείο των μελών της ήταν η αγωνιστική εξωστρέφεια και διεισδυτική ικανότητα σε όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας και του πιο πυκνοκατοικημένου και δύσβατου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων.

Το εκλογικό ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ στο 6ο  δημοτικό διαμέρισμα στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ξεπέρασε το 10% δηλαδή 2 ποσοστιαίες μονάδες πάνω από τον μέσο όρο του κόμματος στο σύνολο της Α΄ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών .

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος το 1976 σε ηλικία 21 ετών εντάχθηκε στην εθνικιστική και πατριωτική οργάνωση ΚΙΝΗΜΑ και είναι απόφοιτος της 8ης Σχολής Στελεχών, ενώ το 1977 συμμετείχε μαζί με όλα τα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην οργάνωση της νεολαίας της Εθνικής Παρατάξεως Ε.Ν.Ε.Π. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος – ΕΝ.Ε.Κ. στις τάξεις του οποίου αγωνίστηκε μέσα από όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας με πνεύμα προσφοράς και ανιδιοτέλειας όπως αρμόζει σε Έλληνες Εθνικιστές .

Κοινός Παρονομαστής 


Ο Κοινός Παρονομαστής παραθέτει αυτούσια την ανακοίνωση προσχώρησης  του συναγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου.
                    ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στο διαχρονικό ταξίδι των Ελλήνων Εθνικιστών, ένας κύκλος αγώνων μέσα από τον πολιτικό φορέα του ΛΑ.Ο.Σ έκλεισε και για μένα .
Στα έξι χρόνια παρουσίας μας και αγώνων έγιναν πολλά, δόθηκαν μάχες και προωθήθηκαν σημαντικές πολιτικές θέσεις  τόσο στα εθνικά, όσο και στα κοινωνικά θέματα μέσα στο κοινοβούλιο της Ελλάδος όσο και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο .

Ο ΛΑ.Ο.Σ αναπτέρωσε ελπίδες, συσπείρωσε πατριώτες και εθνικιστές, δημιούργησε προσδοκίες, διεμβόλισε τον δικομματισμό, διαχειρίστηκε μερίδια εξουσίας.
Δεν μπόρεσε όμως να κεφαλαιοποιήσει τους αγώνες χιλιάδων αγωνιστών από τα τραγικά λάθη πολιτικής τακτικής της ηγεσίας του, έτσι είδαμε σε μια νύχτα :

  • Αγώνες να υπονομεύονται και αγνοί αγωνιστές να προδίνονται από πολιτικούς τυχοδιώκτες, αριβίστες και μικρόψυχους καριερίστες παλαιοκομματικής κοπής.

  • Αγώνες και αγωνιστές να αναλώνονται στον βωμό  Αρχηγικών εγωισμών , προσωπικών επιλογών και φιλοδοξιών  και πολιτικής και ιδεολογικής συγχύσεως .

  • Ο ΛΑ.Ο.Σ να μην θέλει μέσα από τα λάθη του να μετεξελιχθεί σε ένα κόμμα- κίνημα συλλογικότητας και αρχών παραμένοντας ένα κόμμα αρχηγικό και προσωποπαγές μέρος του φαυλοκρατικού πολιτικού συστήματος .

Ο Αγώνας όμως για το Έθνος μας και την πατρίδα δεν σταματάει, είναι καθημερινός επίπονος, επίμονος και πεισματικός, γιατί αυτή είναι η αποστολή του Εθνικιστή, να δημιουργεί το μέλλον.

Αξιολογώντας λοιπόν τα γεγονότα, αφουγκραζόμενος τα μηνύματα των καιρών και έχοντας σαν οδηγό τον συλλογικό νου της διαχρονικής μας πορείας, συστρατεύομαι, στο πλευρό των συναγωνιστών μου, που ορθώνουν χωρίς ενδοιασμούς το αγωνιστικό τους ανάστημα απέναντι στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων και υψώνουν περήφανα την σημαία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, στον πολιτικό φορέα ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Σπύρος Παπαδόπουλος  





1 σχόλιο:

  1. Με την δυναμη του θεου και πιστη στην ιδεα του εθνους θα ανταμώσουμε στα κοινά μονοπάτια του αγώνα να ξαναγίνουμε δύναμη να φτάσουμε στην νίκη παίρνοντας δύναμη απο τα λάθη μας.
    Οσο για τους περιστασιακούς του χώρου εύχομαι να κρατήσουν κατι απο τα λεγόμενα τους.

    Ενας Γρεβενιώτης αμετανόητος Εθνικιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π