Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αν ο Αδωνις δεν ήταν Πατριώτης…


AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Αγαμέμνων, η Ελένη με τον Μενέλαο θα είχαν μεταναστεύσει μόνοι τους στη Τροια, λαντέρης και χορεύτρια.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λεωνίδας, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τους Πέρσες να δώσει “Γη και Υδωρ” και θα το πέρναγε από την Απέλλα ως ΤΑΙΠΕΔ.

AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ  Θεμιστοκλής, θα στήριζε την πρόταση Λυκίδη να έρθουν οι Ξένες Επενδύσεις του Μαρδόνιου στην Αθήνα.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Περικλής, η Ακρόπολη θα ήταν Μέγαρο Μουσικής και ο Σωκράτης θα δούλευε σε ΕΟΖ με τον Πλάτωνα.

AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κωνσταντίνος, θα έκανε διαπραγμάτευση με το Μωάμεθ Β’ και θα υπέγραφε την παράδοση της Πόλης σε “Οθωμανικό Δίκαιο”.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ρήγας, θα ονειρευόταν μια Τραπεζική Ενωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με την Ευρώπη…ποιος Μετερνιχ ;
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Κολοκοτρώνης, δε θα έκανε την Επανάσταση μέχρι να έχουμε πλεόνασμα και σωστές δημόσιες Υπηρεσίες.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μακρυγιάννης, στις 3 του Σεπτέμβρη θα κατηγορούσε τους ξεσηκωμένους, σαν Αριστερούς που θέλουν τη Καταστροφή της Χώρας και των Νόμων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Μεταξάς, θα υπέγραφε Μνημόνιο με τον Μουσολίνι…ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ “ΝΑΙ” ! ! !
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Λοχαγός Κουτρίδης, θα έδινε το ύψωμα 731 στο EFSF και θα γλίτωνε το ΙΚΑ από τις συντάξεις αναπήρων και θανόντων.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ζέρβας, θα πουλούσε τη γέφυρα Γοργοπόταμου στην Χρηματιστηριακή της αξία, στη Siemens.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Γρίβας Διγενής, θα έδινε την Κύπρο σε…”Αγγλικό Δίκαιο”
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Καραμανλής, η Κύπρος δεν θα ήταν μακριά, θα ήταν Αποκρατικοποιημένη ήδη στους Τούρκους, όπως τα λιμάνια του ΤΑΙΠΕΔ.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Σημίτης, ομοίως θα έδινε τα Ιμια στους Τουρκους για να γλιτώσει Μισθούς και Συντάξεις
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Βιβλιοπώλης, κι όχι έμπορος βιβλίων, μπορεί και να διάβαζε αυτά που πουλάει.
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ “Αριστερός”, δεν θα στήριζε τους Τραπεζίτες και τους Εργολάβους από τη ΝΔ, αλλά από το Indymedia. Αλλες καρέκλες, ίδια μυαλά…
AN O ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Πατριώτης, δεν θα στήριζε πολιτικές που οδηγούν σε γενοκτονία τους ομοεθνείς τους, με αυτοκτονίες, φτώχεια, λιμό, μείωση γεννήσεων, μείωση γάμων και τέλος ξενιτιά ή ΕΟΖ με 6€/μέρα για όσους ζωντανούς.


netakias.com

1 σχόλιο:

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π