Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Ο θείος Σόρος ξέρει πως ότι γράφει η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν ξεγράφει...


του Σπύρου Χατζάρα


Οι Ευρωπαίοι καθηγητές και εμπειρογνώμονες και η ελίτ των Ρώσων της «Λέσχης Βαλντάι», από την Αγία Πετρούπολη όπου συνεδρίασαν, έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα στον Βλαδίμηρο: «Ό,τι και να κάνεις, μετά από 18 χρόνια, το 2030, θα έχουμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα αναλάβει την ευθύνη για την παγκόσμια ευημερία, ρυθμίζοντας ταυτό­χρονα, τα κρίσιμα θέματα της παγκόσμιας οικονομίας, όπως για παράδειγμα την τιμή του πετρελαίου».
Έτσι είναι. Οι ωραίοι και Ναζωραίοι, που ελέγχουν πια τα στοιχεία της φύσης είναι πάντα δυο-τρία βήματα μπροστά και ξέρουν πότε θα σκάσει ο τυφώνας στην ανατολική ακτή.

Πριν μερικά χρόνια, το 2008, το αφεντικό, η ΕΚΤ και ο ντόπιος γκαουλάιτερ, η Τράπεζα της Ελλάδας, ξεκίνησαν την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με το σοσιαλιστικό σύνθημα, ένα Ταμείο και μια δίκαιη σύνταξη για όλους. Τότε ο νωθρός Καραμανλής, «με ήπιο και δίκαιο τρόπο», έκανε πέντε ταμεία, παρά το ότι ο «πατριωτικός παρεμβατισμός» και ο λογικός και συνετός πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. με αίσθημα ευθύνης, πρότεινε «να δημιουργηθεί ένα και μόνο ταμείο για όλους τους εργαζόμενους, στο οποίο θα δο­θεί το 2% του ΑΕΠ και οι πόροι και τα αποθεματικά των ταμείων που θα συγχωνευτούν», ενώ η αριστερή εκπρόσωπος των τοκογλύφων, η Αλέκα, τάχθηκε υπέρ της ύπαρξης τριών ταμείων, εργατοϋπαλλήλων, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών. Η πολιτική των τραπεζιτών προέβλεπε, έναν εθνικό συνταξιοδοτικό φορέα. Ενιαίο φορέα παροχών υγείας με συγχωνεύσεις Ταμείων και θέσπιση γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για όλους... Όλοι στο ΙΚΑ, μαζί με τα αποθεματικά τους. 

Τέσσερα χρόνια μετά, η τράπεζα που δεν ξεχνά, επανέφερε το ένα Ταμείο για όλους, που προφητικά είχε προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, ενώ τον Οκτώβριο, ο σοσιαλιστής και ταμίας του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος, πρότεινε την υπαγωγή όλων των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ για συνταξιοδότηση. Έτσι, ο Στουρνάρας, για να υπάρξει «κοινωνική ισορροπία» και για να μην υπάρχει Ελλάδα δύο και τριών ταχυτήτων, έβαλε τα Ταμεία γιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, τραπεζικών και δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ, για να καλύψει με τα δικά τους αποθεματικά τη νέα, απρόβλεπτη «μαύρη τρύπα» στον ΕΟΠΥΥ, ύψους ενός δις ευρώ .Και παρά το ότι η τροπολογία καταψηφίστηκε από τη Βουλή με 145 «όχι» και 136 «ναι», την ξαναφέρνουν γιατί οι τραπεζίτες δεν ξεχνούν. Ένα Ταμείο για όλους. Για να υπάρχουν «κοινωνική ισορροπία» και «δίκαιο κράτος». Προεκλογική παρέμβαση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, υπέρ της Μαφίας και των πελατών της.

Στις 11 Ιουνίου 2009, πριν τις εκλογές, ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Γιώργο Τσαρμπόπουλο, που «ανησυχούσε» για τους «χιλιάδες μετανάστες χωρίς χαρτιά, είναι χωρίς στέγη» και δεσμεύτηκε (ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ), για μια συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ προέβλεπε «ειδικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση των πόλεων μας, των γειτονιών, ειδικά για γειτονιές που γκετοποιούνται - με παρεμβάσεις σχεδιασμένες και συνολικές. Σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και ΜΚΟ, με σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, με συστηματική πολιτική στέγασης των μεταναστών, με την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων τους, και την εγγύηση της ειρηνικής συμβίωσης και κοινωνικής συνοχής στην κοινωνία μας».

Στόχος ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να κτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες ξοδεύοντας τα χρήματα του ελληνικού λαού, σε συνεργασία τους αεριτζήδες των ΜΚΟ, για να μην γίνουν διαγωνισμοί. Η δουλειά δηλαδή ήταν... στημένη.
Έμπλεξε όμως ο GAP με τον «Τιτανικό», το Τ3 που έγινε Τ10 και με τη χρεοκοπία και το «πρό­γραμμα στέγασης» πήγε λίγο πίσω. Έτσι, στο Βε­ρολίνο, ο GAP βρήκε το «θείο Σόρος», που ανακοίνωσε ότι δημιουργήθηκε στη Σουηδία μαζί με το ιουδαϊκό ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργκ, ειδικό Ταμείο για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας

«οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτήρια, για τη στέγαση των λάθρο στην Ελλάδα. Ο «θεί­ος Σόρος». για να βοηθήσει «να δείξουν οι Ευρωπαίοι αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και για να δείξουν οι Έλληνες αλληλεγγύη στους ξένους», όπως είπε, κατέθεσε ήδη για αυτό τον σκοπό χρήματα στο ταμείο. Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ GAP, μίλησε για «μια οραματική ιδέα» του «θείου Σόρος». Η «οραματική ιδέα», ήταν μια ακόμα real estate «ανθρωπιστική κομπίνα» για να για να υπάρχει «κοινωνική ισορροπία» και «Δίκαιο Κρά­τος». Όταν έλεγαν οι πράσινοι απατεώνες «πρώτα ο πολίτης», εννοούσαν, Πρώτα ο μουσουλμάνος πολίτης!

Και το οραματικό σχέδιο για μια Ελλάδα Μπένετον, παραμένει ζωντανό.
Οι άνεργοι Έλληνες μπορεί να μεταναστεύσουν ξανά στον Καναδά και στην Αυστραλία. Οι λαθροεισβολείς, δεν θα φύγουν ποτέ.
Ο θείος Σόρος ξέρει πως... ότι γράφει δεν ξεγράφει.
Υπομονή. Μετά το 2030 θα φροντίζει για την «κοινωνική ισορροπία» και «την παγκόσμια ευημερία», η παγκόσμια διακυβέρνηση.

ΥΓ. Οι 3.613 αλλοδαποί που συνελήφθησαν από τον φαλακρό μασόνο, γιατί δεν πληρούσαν τις «νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα μας», μπορεί να φύγουν αεροπορικά, για να επιστρέψουν αργότερα. Πάντως, ο μαχαιροβγάλτης Αλγερινός μαθητής ήταν νόμιμος, όπως και ο λαθραίος που μαχαίρωσε τον κουρέα στον Αγ. Παντελεήμονα.

το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π