Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το ανάλγητο κράτος οδηγεί στον αφανισμό τους Έλληνες με ειδικές ανάγκες, κόβοντας τα προνοιακά επιδόματα


Πέρασε στα γρήγορα και στα "ψιλά" των εφημερίδων αλλά και των ιντερνετικών μέσων και αυτό λόγω του ότι το  συγκεκριμένο γεγονός εξελίχθη στην καρδιά της Αθήνας στην Ομόνοια. Μια μητέρα δυο παιδιών κωφάλαλη φτάνοντας σε αδιέξοδο επιβίωσης για την ίδια αλλά και για τα παιδιά της και χάνοντας την ελπίδα αφού  το ανάλγητο κράτος της αφαίρεσε το προνοιακό επίδομα θέλησε να κάνει μια αθόρυβη αλλά παράλληλα βροντερή διαμαρτυρία ανεβαίνοντας στο 5κυκλο μεταλλικό κατασκεύασμα της Ομόνοιας και απειλώντας με αυτοκτονία .Ευτυχώς η εξέλιξη ήταν θετική και δεν χάσαμε άλλη μια Ελληνίδα .

Αφού η ψευτοδημοκρατία τους και το αναξιοκρατικό ελλαδικό κράτος μοίραζε επί 38 συναπτά έτη συντάξεις σε κομματικούς φίλους
και ημετέρους βαφτίζοντας τους "αναπήρους" και μοιράζοντας επιδόματα σε εισαγόμενους τριτοκοσμικούς μετανάστες τώρα εμφανίζει το σαδιστικό του πρόσωπο, βασανίζοντας και οδηγώντας  στην εξαφάνιση τους Έλληνες με ειδικά προβλήματα . Και αν εμείς αντιμετωπίζουμε μια φορά το πρόβλημα για αυτούς τους συνέλληνες το πρόβλημα είναι πολλαπλάσιο μιας υπάρχει πρόβλημα και στην επικοινωνία αλλά και στην εύρεση εργασίας .

Στο πλαίσιο της πολιτικής μειώσεων των δαπανών για την Πρόνοια, έχει καθιερωθεί νέο σύστημα πιστοποίησης των συντάξεων αναπηρίας, με αποτέλεσμα όχι μόνο την πολύμηνη παραμονή των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων μέχρι να περάσουν από τις αρμόδιες επιτροπές, αλλά και τη  «σφαγή» που γίνεται κυριολεκτικά στα ποσοστά αναπηρίας. 

Πολλοί είναι αυτοί που ακόμη και 10 μήνες περιμένουν χωρίς να έχουν περάσει από επιτροπή (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) και για όλο αυτό το διάστημα έχουν μείνει χωρίς την αναπηρική σύνταξη, το προνοιακό επίδομα και ιατροφαρμακευτική κάλυψη, με συνέπεια να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η ίδια τους η ζωή.
Επίσης, σε ανθρώπους με χρόνιες και ανίατες παθήσεις και μη αναστρέψιμες αναπηρίες και χωρίς να υπάρξει καμία βελτίωση της κατάστασής τους, τους πετσοκόβουν τα ποσοστά αναπηρίας, ώστε να μειώνεται το ύψος της αναπηρικής σύνταξης, να αίρεται η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και συνολικά τα δικαιώματά τους.

Ο Κοινός Παρονομαστής στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στηρίζοντας τους Έλληνες με προβλήματα είτε όρασης, είτε ακοής και ομιλίας, είτε κίνησης . Αποτελούν κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας  και εμείς οι Εθνικιστές δεν έχουμε μάθει ούτε να "σφυρίζουμε" αδιάφορα αλλά ούτε και να κάνουμε ...τους Γερμανούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π