Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κατεδαφίζουν το "ελληνικό όνειρο" με πρόσχημα το «εθνικό συμφέρον»


Όλοι οι ιδιοκτήτες σε θέση ενοικιαστή
Μόνο η Σοβιετική Ένωση και ομόλογα καθεστώτα, όπως εκείνο της κομμουνιστικής Αλβανίας και της Βορείου Κορέας, μπορούν να συναγωνιστούν τη μνημονιακή Ελλάδα στην επίθεση εναντίον της ιδιωτικής περιουσίας. Η βουλιμία των πιστωτών μας και η εκμετάλλευση των αδυναμιών της ημεδαπής πολιτικής τάξης οδηγούν γοργά τους Έλληνες στην ακτημοσύνη και την εξαθλίωση.

Από το 2014 κι έπειτα, όλοι οι Έλληνες που έχουν ακίνητη περιουσία θα πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος! Λες και το κράτος δεν έχει εισπράξει φόρο μεταβίβασης, χαράτσια, ΕΤΑΚ, ΦΑΠ και άλλες φορομπηχτικές εφευρέσεις που επιβάλλονται από καιρού εις καιρόν με πρόσχημα το «εθνικό συμφέρον». Ο φόρος που θα επιβληθεί θα αφορά -κυριολεκτικά- κάθε πέτρα που βρίσκεται πάνω σε πέτρα. Οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακίνητα επιχειρήσεων, τα πάντα θα
χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια... ενοχής εκείνων που κληρονόμησαν κάτι από τους προγόνους τους ή απλά εργάστηκαν σκληρά για να τα αποκτήσουν.



Ταυτόχρονα, υπάρχει έντονη φημολογία για κατασχέσεις ακινήτων ακόμη και για μικρά χρέη προς την Εφορία - κάτι που ξεμπροστιάζει τις αληθινές προθέσεις των ασυγκράτητων διεθνών τοκογλύφων.



Αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως δείχνουν, είναι αναμφίβολο ότι η πατρίδα μας θα κινδυνεύσει άμεσα από μεγάλης κλίμακας αναταραχές. Το τελευταίο οχυρό του Έλληνα είναι το σπίτι του. Όταν το εισόδημά του έχει συρρικνωθεί, οι αποταμιεύσεις του έχουν εξαϋλωθεί και το κράτος διά των νομοθετημάτων του θέτει εν αμφιβόλω το δικαίωμα στην ιδιοκτησία, τότε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης.



Τα εκατομμύρια των ανέργων, των νεόπτωχων και των εξαθλιωμένων δεν πρόκειται να δεχτούν έτσι απλά να περιέλθουν σε κατάσταση «ενοικιαστή» της ίδιας της οικίας τους ή του αστέγου!



Όποιος απεργάζεται τέτοιου είδους σχέδια είναι καλό να σκεφτεί ότι η μοναδική επιλογή που προσφέρει στους πολίτες είναι η αντίδραση και η πλήρης άρνηση συμμόρφωσης με τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. Είναι αχρείαστο και μάταιο να προσπαθείς να δείξεις ότι ευημερούν οι αριθμοί, όταν καταστρέφονται οι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π