Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η προδοσία δεν έχει τέλος ! Ξεπούλησαν και την μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου


Βάφουν το Αιγαίο κόκκινο και οι πάντες σιωπούν....
Επόμενος στόχος είναι η Χίος....
Η επικίνδυνη και στημένη κατηφόρα αποτελεί την κερκόπορτα  που στο όνομα του χρέους ανοίγουν οι υπήκοοι Ελλάδος πολιτικοί της κοινοβουλευτικής χούντας. Δημιουργεί όχι μόνο τεράστια θέματα στο Αιγαίο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και υποκρύπτει κινήσεις εθνικής προδοσίας. Είναι δεδομένο πως η Ελλάδα και οι Έλληνες θα πληρώσουν ακριβά αυτές τις "επενδύσεις" των γραικύλων που κυβερνούν την χώρα.
Το θέμα ανέδειξε ο Βουλευτής  των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, κάνοντας την εξής δήλωση:
«Μόλις τώρα μου επιβεβαιώθηκε ότι στα χέρια των Τούρκων πέρασε και η μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου!
Είναι η δεύτερη μαρίνα, μετά από εκείνη της Μυτιλήνης, που τίθεται υπό έλεγχο των Τούρκων, οι οποίοι τώρα αναζητούν τουλάχιστον άλλη μία, έχοντας ήδη κάνει βολιδοσκοπήσεις για τη μαρίνα της Χίου.

Είχα εδώ και πολύ καιρό αποκαλύψει το σχέδιο των Τούρκων και για το Πυθαγόρειο, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική Ερώτηση στη Βουλή, για την οποία εισέπραξα – σκοπίμως βέβαια – θολές και αόριστες απαντήσεις.
Η μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου πέρασε στα τουρκικά χέρια από τα χέρια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου, με λεπτομέρειες που θα αποκαλύψει μέσα στις επόμενες ώρες ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ στη Σάμο, Δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου.
Σημειώνω ότι στην προηγούμενη ιδιοκτησία, ο Δήμος Σάμου είχε ένα ποσοστό 3%, το οποίο είναι άγνωστο τι έχει απογίνει. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον Δήμαρχο.

Όπως άγνωστο, είναι και το τι ρόλο έπαιξαν αυτοδιοικητικοί ή εφοπλιστικοί ή επιχειρηματικοί παράγοντες της Σάμου, σε όλη αυτή τη διαδικασία. Ακόμα και με εν πλω μυστικές συναντήσεις.
Το ψάχνουμε και κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.
Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι οι Τούρκοι αγοράζοντας μαρίνες στα ακριτικά ελληνικά νησιά του Αιγαίου, σε συνδυασμό με τις δικές τους, δημιουργούν ένα θαλάσσιο τουριστικό ρεύμα που θα εκκινεί με σκάφη από τα παράλια της Τουρκίας, θα έρχεται στις… τουρκικές μαρίνες της Ελλάδας (για ημερήσιες ή πολυήμερες επισκέψεις), δημιουργώντας έτσι στους ξένους την πεποίθηση ότι διασχίζουν το… τουρκικό Αιγαίο.

Αυτόν το καιρό η εντεταλμένη κυβέρνηση προχωρεί σε πωλήσεις σημαντικών κομματιών  της πατρίδος μας με δικαιολογία ότι είναι εκλεγμένη κυβέρνηση.Τους θυμίζουμε ότι κανένα ποσοστό δεν τους παρέχει την δύναμη να παραδίδουν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της Ελλάδος στους ξένους ,Κανένα πολιτικό σύστημα και εκλογικό ποσοστό δεν τους εξουσιοδοτεί να πουλούν νησιά, λιμάνια, βουνά και παραλίες σε ΚΑΝΕΝΑΝ! 
Οι προδοσίες, πρέπει να θυμάστε έχουν ένα τίμημα.Και ακριβώς αυτό θα καταβάλετε προδότες    

πληροφορία από kefalokleidomata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π