Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγνώμη σε όλα!


του Σπύρου Παπαδόπουλου
Πιο πολλά ήταν τα συγνώμη που ζήτησε απ’ όσα στο σύνολο είπε στις δυο ώρες συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι Σταρ την Δευτέρα το βράδυ 5/10 ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Έσκυψε και προσκύνησε με ευλάβεια το άστρο του Δαυίδ για ότι αντισημιτικά είχε εκστομίσει τα προηγούμενα χρόνια της .. «άγνοιας» και της «αθωότητας!»
-Σαράντα  δυο χρονών «παιδί»!
Άδειασε τον επί πολλά χρόνια φίλο και εκδοτικό συνεργάτη του Κων/νο Πλεύρη μετανιώνοντας για την παρουσίαση του βιβλίου του για τους εβραίους, για το οποίο ο Κ. Πλεύρης μηνύθηκε από το Κ.Ι.Σ. δικάστηκε και αθωώθηκε!
-«Έγλειψε» όσο δεν πήγαινε άλλο τον..Καραμανλισμό και θεοποίησε τον Κώστα Καραμανλή τον οποίο είπε τον ..αγαπάνε όλοι!!
-Αρνήθηκε ότι ποτέ στράφηκε με υβριστικά ή περιφρονητικά σχόλια (δημοσίως) κατά της Ν.Δ. του Σαμαρά κ.ο.κ. και όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα συκοφαντιών και μονταζιέρας!

…Και «θα νικήσει τον Τσίπρα» τον οποίο ειδικά ο ίδιος, τον έκανε πρωθυπουργό με εκφράσεις όπως «φέρτε μου κι άλλα μνημόνια» «μην μου κλέβει την δόξα ο Τόμσεν»
Έτσι όμως είναι η .. «αξιοκρατία» της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατά του» μπορεί να γίνει κάποιος αρχηγός.
Αν μη τι άλλο η ακροδεξιά απέκτησε τους φυσικούς της ηγέτες μέσα στην Νέα Δημοκρατία, τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, τον Πλεύρη …

Έκαναν και ένα καλό τα μνημόνια!  


1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ...ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ...ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ" ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ...ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ...ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΣ ΤΟΥ...ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ...ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ...ΑΣ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π