Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;


ΘΏΜΑΣ ΤΟΥΣΙΑΔΗΣ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η για πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση είναι σίγουρο ότι το 2015 συνέχισε την πολιτική όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων από το 2009 και μετά. Έτσι ανεργία, φτώχεια, μείωση συντάξεων, κλείσιμο καταστημάτων, ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, ανασφάλεια και καμία, έστω και ένδειξη ανάπτυξης, είναι τα χαρακτηριστικά του 2015 και μάλιστα πολύ πιο έντονα απ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Το 2015 το μόνο που ένοιωσε ο λαός ήταν καινούργια βάρη, καινούργιες θυσίες και μόνο θυσίες. Τίποτα καλό, τίποτα θετικό. Σκέτη καταστροφή και το χειρότερο απ όλα, θυσίες χωρίς προοπτική, χωρίς ελπίδα, χωρίς κάποιο φώς στο μέλλον έστω και στο απώτερο μέλλον.
 Όλα αυτά όμως είχαν και ένα καλό. Έπεσαν οι μάσκες της “αριστεράς” , της…..
φιλολαϊκής αριστεράς, της αριστεράς του…… κοινωνικού κράτους. Αυτοί που θέλουν να λέγονται προοδευτικοί, που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί αποδείχτηκαν πιο συντηρητικοί από τους πιο συντηρητικούς. Οι αριστεροί ήρθαν με την ψήφο του λαού ( έχει και ο λαός τις ευθύνες του) για να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα και αντί γι αυτό ….. ξανά μνημόνιο (το χειρότερο απ όλα),  ίδιες πρακτικές, ίδια και χειρότερη υποταγή, πελατειακό κράτος, χειροτέρευση των δεικτών οικονομίας και κοινωνικής πολιτικής.


Όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι αλλού. Η κατεστραμμένη οικονομία σε δύο, τρία, πέντε, δέκα ή σε πενήντα χρόνια όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και με σωστή πολιτική μπορεί να διορθωθεί. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τώρα η Νέα Τάξη Πραγμάτων , οι παγκοσμιοποιητές , επιτίθενται και θέλουν να καταστρέψουν τις ρίζες μας , με την πρόθυμη συμπαράταξη των αριστερών της Ελλάδας . Θέλουν να ξεκληρίσουν κάθε παράδοση που μας έχει κρατήσει ζωντανούς , μας έχει κρατήσει όρθιους μέχρι σήμερα. Το μεγάλο πρόβλημα ή μεγάλη απειλή είναι η κρίση αξιών, η πολιτισμική κρίση, η αμφισβήτηση της εθνικής μας ταυτότητας, η αλλοίωση της Ελληνικής φυλής με την ελληνοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών , ελληνοποίηση εκατομμυρίων ευρω-αφρικανο-ασιατών αλλοθρήσκων. Εάν καταστρέψουν τις ρίζες μας η βλάβη θα είναι ανήκεστος, δεν διορθώνεται.

Λίγο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην προώθηση της Ευρωπαϊκής ενοποιήσεως εξέχοντα ρόλο έπαιξε και ο Αυστριακός κόμης Ριχάρδος Κούντενχωβ ιδρυτής τού “Πανευρωπαϊκού Κινήματος” και θερμός προπαγανδιστής του δόγματος της “Πανευρώπης” ο οποίος υποστήριζε την δημιουργία μιας Ενωμένης Ευρώπης αλλά και  την γενοκτονία των ιστορικών εθνών της γηραιάς ηπείρου μέσω μιας εσκεμμένης μαζικής μεταναστεύσεως μη Ευρωπαϊκών πληθυσμών στην Ευρώπη και εκτεταμένης φυλετικής αναμείξεως. Υπεστήριζε με πάθος αλλά και επεδίωκε να επιβάλει την άποψη ότι “ο Ευρωπαίος άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μεικτής φυλετικής καταγωγής” ότι οι υφιστάμενες φυλές θα εξαφανιζόταν σταδιακώς συνεπεία της εξαλείψεως τού ιστορικού τους χώρου (μέσω μαζικών μεταναστεύσεων) και ότι ο κυρίαρχος ανθρωπολογικός τύπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση του μέλλοντος θα ήταν μία “ευρασιατική – νεγροειδής φυλή” η οποία θα  “θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων” και ήταν ο πρώτος εισηγητής του “νόμου κατά της υποδαυλίσεως του ρατσισμού και της εχθροπάθειας” …….. Αυτά, ακριβώς αυτά δεν ζούμε σήμερα ;  Αυτήν την προσπάθεια των επικυρίαρχων δεν βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ; Μια προσπάθεια για αποεθνικοποίηση των κρατών της Ευρώπης , για αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης , για αποκοπή των λαών από τις ρίζες τους και τις παραδόσεις τους, για τον βίαιο εποικισμό της Ευρώπης από εκατομμύρια αλλόφυλους και αλλόθρησκους.

Εδώ στην Ελλάδα αμφισβητούν και διαστρεβλώνουν την ιστορία μας, αμφισβητούν και παραμερίζουν την θρησκεία μας, αμφισβητούν βάλουν και διαβάλουν τα ήθη μας και τα έθιμά μας, βαφτίζουν Έλληνες άσπρους, μαύρους, κίτρινους, που μας έρχονται απρόσκλητοι , αλλά κατευθυνόμενοι και επιδοτούμενοι για να έρθουν, από κάθε σημείο του κόσμου. Και όλα αυτά οι παγκοσμιοποιητές τα προωθούν στην Ελλάδα με την βοήθεια των αριστερών που δυστυχώς σ αυτήν την κρίσιμη περίοδο κυβερνούν.
Και βεβαίως το διεθνές κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης φρόντισε ώστε σ αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος να δραστηριοποιούνται μόνο όσοι αναγνωρίζουν και δέχονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόνο όσοι δηλώνουν “πάση θυσία στην Ε.Ε.” “πάση θυσία στo € ” και όσους δέχονται “μείωση της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών συνόρων” (κα Ψαρούδα – Μπενάκη). Κάθε αντίθετη φωνή συκοφαντήθηκε ποινικοποιήθηκε, πολεμήθηκε εξοβελίστηκε από την πολιτική σκηνή και εξαφανίστηκε. Και τώρα ήρθε η ώρα, χωρίς να υπάρχει πλέον καμία αντίσταση, της τελικής επίθεσης. Έξω η ιστορία, έξω η παράδοση, έξω η εκκλησία, έξω η πίστη. Πρώτη φορά το θράσος, η υποκρισία και ο μαζικός εμπαιγμός έχουν κυριαρχήσει και ελέγχουν τα πάντα σε τέτοιο βαθμό. Γιατί για πρώτη φορά ελέγχονται σε τέτοιο βαθμό από τους επικυρίαρχους οι πολιτικές δυνάμεις και τα ΜΜΕ της χώρας.

Η χώρα μας δεν είναι πια η χώρα μας. Ο νόμος 4336/14.08.15  (ΦΕΚ 94) λέει κατά λέξη “Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ε.Ε. , με την Ε.Κ.Τ. και με το Δ.Ν.Τ. για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του “μνημονίου συνεννόησης” πριν από την οριστικοποίηση και την νομική έγκριση του”. Δηλαδή αν αυτοί δεν συμφωνούν η Ελλάδα δεν μπορεί να νομοθετήσει το παραμικρό. Τα σύνορα μας χερσαία και θαλάσσια θα φυλάσσονται και από δυνάμεις της FRONTEX που θα μπορούν να επιχειρούν εάν κρίνου όπου κρίνουν ακόμη και χωρίς την άδεια της Ελληνικής κυβερνήσεως….. Αν   αυτά δεν είναι κατοχή τότε τι είναι ;

Και το ερώτημα είναι , μπροστά σ αυτήν την κατάσταση τι πρέπει να γίνει ;
              Κατ αρχάς χωρίς αυταπάτες , βλέποντας την πραγματικότητα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την κατάσταση μέσα σ αυτό το εχθρικό πολιτικό, νομικό, οικονομικό, κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε. Ζούμε σε μία “αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική προεδρευομένη δημοκρατία” στην οποία αυτοί που την δημιούργησαν και την ελέγχουν δίνουν την δυνατότητα στους  υποταγμένους και προσκυνημένους (σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ) με 18% στο σύνολο των δικαιουμένων ψήφου να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία στην βουλή (!) και να νομοθετούν ότι θέλουν όπως θέλουν όποτε θέλουν αγνοώντας το 82% ! ! ! Όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτήν την πραγματικότητα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε . 

Και για να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα πρέπει πριν απ όλα να καταλάβουμε και να εμπεδώσουμε ότι το κράτος δεν είναι κάτι το αόριστο κάτι το θεωρητικό, το κράτος είμαστε εμείς οι πολίτες , η πολιτεία είμαστε εμείς οι Έλληνες πολίτες Όμως σήμερα οι Έλληνες πολίτες έχουν απαρνηθεί τα  δικαιώματά τους και έχουν αφεθεί χωρίς καμιά αντίδραση έρμαιο στα χέρια λίγων πολιτικών απατεώνων , των θρασύτατων και αναιδέστατων υπαλλήλων του παγκοσμίου κατεστημένου. Πρέπει να καταλάβουμε και να πιστέψουμε, οι Έλληνες της καθημερινότητας ότι είμαστε  οι περισσότεροι, οι πολλοί περισσότεροι, είμαστε το θεμέλιο και η σπονδυλική στήλη του  τόπου, εμείς οι Έλληνες νοικοκυραίοι. Και είναι απαράδεκτο να επιτρέπουμε να μας κάνουν ότι θέλουν οι ολιγάρχες του πλούτου και των ΜΜΕ και τα τζάκια της πολιτικής, να επιτρέπουμε να μας κάνουν ότι θέλουν οι πολιτικά  βολεμένοι και τα τσιράκια τους, αυτοί που για χάρη αυτού του βολέματος όλα θα τα ανεχθούν, όλα θα τα δεχθούν, αυτοί που ποτέ τίποτα δεν θα αρνηθούν για χάρη του βολέματος τους.

Όλοι εμείς, οι πολλοί Έλληνες, πρέπει να σηκωθούμε και να αποφασίσουμε να αγωνιστούμε. Να μιλήσουμε , να ζητήσουμε, να απαιτήσουμε και στο τέλος να ψηφίσουμε σωστά, πατριωτικά, Ελληνικά. Να ψηφίσουμε αποβάλλοντας τον φόβο που μας έχει ενσταλάξει το κατεστημένο ότι έξω από αυτούς το χάος και η καταστροφή. Πρέπει να καταλάβουμε και να πιστέψουμε ότι μόνον έξω από αυτούς υπάρχει η σωτηρία και να αγωνιστούμε για την σωτηρία της πατρίδας. Αλλά αγώνας μέσα από το σπίτι, από τον καναπέ και την τηλεόραση δεν γίνεται.

Σηκωθείτε , ξεσηκωθείτε, συμπαραταχθείτε και βοηθείστε όπως και όσο μπορείτε! Δεν μπορεί και δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από έναν , από δύο, από τρείς ή από πέντε, σήμερα χρειαζόμαστε όλοι,   δεν περισσεύει κανένας. Μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια , ίσως σε πολλά, επί μέρους ζητήματα όμως συμφωνούμε σε ένα : “πάνω απ όλα η πατρίδα”, και πιστεύω μας είναι το “πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια” , τιμούμε την ιστορία μας, τιμούμε τους ήρωες μας, τιμούμε τον μεγαλειώδη πολιτισμό μας είμαστε υπερήφανοι για τα ήθη και τα έθιμά  μας. Επάνω σ αυτήν την βάση ξεκινάμε, όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Πρέπει να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπεια της πατρίδας πρώτα αλλά και για την προσωπική μας αξιοπρέπεια. Συστράτευση. Αυτό είναι το ζητούμενο. Έπρεπε να είχε γίνει χθες, δεν έγινε, πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σήμερα, όχι αύριο, αύριο θα είναι αργά. Ας μην ψάχνουμε να βρούμε το τέλειο πατριωτικό κόμμα, το τέλειο εθνικιστικό κόμμα, ας μην ψάχνουμε να βρούμε τον τέλειο ηγέτη . Αυτά είναι δικαιολογίες , είναι προφάσεις για να μην κάνουμε τίποτα. Το τέλειο δεν υπάρχει . Πρέπει ο αγώνας να αρχίσει τώρα για το καλό, για το καλύτερο δυνατό. Χωρίς κριτικές για λάθη ή παραλείψεις των άλλων. Ο καθένας ας κοιτάξει τον εαυτό του, ας κάνει την αυτοκριτική του και ας συμπαραταχθεί για τον υπέρ πάντων κοινό αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος.

Αν δεν αντισταθούμε αν δεν αγωνισθούμε το τέλος της Ελλάδος δεν θα αργήσει και εμείς οι πατριώτες θα είμαστε συνυπεύθυνοι.
Πρέπει όσο γίνεται πιο γρήγορα να ενεργοποιηθεί μια πολιτική κίνηση η οποία θα αντιπροσωπεύει και στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, άνθρωποι του πνεύματος, επιστήμονες, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, μαζί με τους απλούς νοικοκυραίους, τους εργάτες και τους αγρότες  αλλά και οι Έλληνες της διασποράς , ακόμη και η Εκκλησία  χωρίς να πολιτικοποιηθεί χωρίς , πολύ περισσότερο, να κομματικοποιηθεί θα πρέπει να πεισθεί και να συνδράμει και να στηρίξει αυτήν την κίνηση. Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να ενεργοποιηθεί αυτή η δύναμη πρώτα για να ξυπνήσει τους Έλληνες και να τους πείσει ότι πρέπει και αξίζει να αγωνιστούν και δεύτερον για να αντιμετωπίσει μαζί με τον λαό, τους παγκοσμιοποιητές και τα εδώ όργανά τους , την ελληνική αριστερά και τις άλλες πολιτικές μαριονέτες. Δεν ξεκίνησε ο λαός για να ακολουθήσει ο Μεταξάς , ο Μεταξάς ηγήθηκε , έπεισε τον λαό και στην συνέχεια μαζί με τον λαό έγραψε το έπος του 40. Αυτή την φορά δεν αρκεί να είμαστε ένα μικρό κόμμα μέσα στην βουλή πρέπει να  γκρεμίσουμε το παλιό και να ανοίξουμε και να δείξουμε νέους δρόμους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι πλέον αρκετό ένα ακόμη κόμμα του 2% του3% ή του 4% , τώρα χρειάζεται μία εθνική κίνηση που θα εκφράζει την ψυχή και τα θέλω του Ελληνισμού .
Τώρα μπροστά στα κάθε είδους αδιέξοδα και στον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής ας παραμεριστούν οι όποιες διαφορές και ας κάνουμε την υπέρβαση, ας κάνουμε την σωστή κίνηση. Δεν μας χωρίζει τίποτα το σοβαρό μας ενώνει όμως η υποχρέωση και το καθήκον να υπηρετήσουμε την Ελλάδα.

                                                                                                                   Θ. Τουσιάδης
                           Λαμία Ιανουάριος 2016




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π