Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Το προφητικό δεκάλεπτο βίντεο των Εθνικιστών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην ΕΡΤ - Το 1989 τα λέγαμε και δεν μας άκουγε κανείς !


Την στάση των εκπροσώπων των παλαιοκομματικών σχηματισμών στην ευρωβουλή λίγο πολύ την γνωρίζετε όλοι. Και φυσικά τα αποτελέσματα της εκπροσώπησης της Ελλάδας ήταν πάντα αρνητικά. Δυστυχώς όμως αυτές ήταν οι επιλογές του Ελληνικού λαού τον οποίο ξεγελούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι δημαγωγοί και πολιτικάντηδες της κομματοκρατίας με «χάντρες» και «καθρεφτάκια» φτάνοντας το Ελληνικό Έθνος σε αυτή την κατάντια, την εξαθλίωση και στα πρόθυρα του αφανισμού .
Και πάλι δυστυχώς το εθνικιστικό κίνημα δεν αποτέλεσε επιλογή του εξαπατημένου ελληνικού λαού παρ΄ ότι οι τότε θέσεις μας με την σημερινή εξέλιξη, μας δικαιώνει πλήρως ως Εθνικιστικό Κίνημα Διαβάστε ΕΔΩ τις θέσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και ακούστε τον τότε Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος Πολύδωρο Δάκογλου  και τον υπ.
ευρωβουλευτή Σωτήρη Σοφιανόπουλο στο 10λεπτο που διέθετε η κρατική τηλεόραση να αναπτύσσουν τις απόψεις των Εθνικιστών του ΕΝΕΚ - Ένα βίντεο που τεκμηριώνει ότι εμείς είχαμε προβλέψει και για ότι εμείς είχαμε προειδοποιήσει τους Έλληνες .

Δεν ήμασταν προφήτες Απλά βλέπαμε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα του Εθνικισμού που δεν παραμορφώνει αλλά δείχνει ξεκάθαρα τον δύσκολο αλλά τον σωστό δρόμο .

ΥΓ

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ΕΝΕΚ δια μέσω των εκπροσώπων του αναγράφονται κάποια συνθήματα- μηνύματα προς τον Ελληνικό λαό που αποδείχθηκε ότι εκτός από «κουφός» ήταν και «τυφλός»

Τα  συνθήματα- μηνύματα έγραφαν όπως θα διαβάσετε: 
  • ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΡΔΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΕΚ 
  • ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 1992 ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΕΚ 
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ 

Σήμερα και ξένοι στην χώρα μας, στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας, με μια χαμένη εθνική ανεξαρτησία, προτεκτοράτο των χθεσινών αγριογούρουνων, και με μια αλλοίωση που αγγίζει τα όρια του αφανισμού.  


2 σχόλια:

  1. Εκπληκτική ομιλία, εκπληκτική ανάλυση, εκπληκτικές προτάσεις, εκπληκτικά στελέχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
    ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
    Ο ΒΟΣΚΟΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π