Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Στέλνουν σε Κρήτη και σε Ρόδο 20.000 Σύριους - Ο κόσμος το'χει βούκινο κι εμείς...Το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος φαίνεται ότι καλά κρατεί .Τι κι αν μας το κρύβουν εδώ ? Στο εξωτερικό το δημοσιεύουν όλα τα ΜΜΕ (ΕΔΩ)
Γράφουν:
Τα σχέδια είναι εν εξελίξει λέει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης στην Ελλάδα,για να παρέχουν καταφύγιο σε δύο ελληνικά νησιά σε 20.000 πρόσφυγες από τη Συρία,  , ενώ  αξιωματούχοι της ΕΕ βρίσκονται  σε επίπεδο συνομιλιών για το θέμα και σύντομα θα υπάρχει εξέλιξη.
Η συντηρητική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, «προβλέπει, εάν είναι απαραίτητο, παρέχοντας φιλοξενία σε 20.000 πρόσφυγες από τη Συρία που θα φιλοξενηθούν σε ειδικές εγκαταστάσεις στο νησί της Κρήτης
και της Ρόδου", ανέφερε το υπουργείο σε γραπτή απάντηση σε ένα αίτημα το AFP .
Η κίνηση αυτή θα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της Αθήνας δικαιώματα που απορρέουν από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, πρόσθεσε.
Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία "Ioni" μετά την πρώτη αρχαία ελληνική αποικία ιδρύθηκε στη Συρία, ανέφερε το υπουργείο.
Καμία περαιτέρω πληροφορία δόθηκε σχετικά με το εάν οι πρόσφυγες θα πρέπει να υποβάλλεται σε ξενοδοχεία ή άλλους σκοπούς κατασκευής εγκαταστάσεων.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αργότερα σημείωσε ότι το θέμα βρισκόταν ακόμη υπό συζήτηση της ΕΕ και ότι η Αθήνα σήμερα επικεντρώθηκε στην "υποστήριξη" των χωρών που γειτνιάζουν με τη Συρία για τον χειρισμό της εισροής των προσφύγων.
"Συζητάμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα μέσα και τα κεφάλαια που μπορούμε να διαθέσουμε" στην επιχείρηση, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας, δήλωσε.
"Υπάρχει επίσης μια συζήτηση σχετικά με την ικανότητα φιλοξενίας κάθε κράτους-μέλους, αλλά δεν είμαστε σε αυτό το στάδιο ακόμα," είπε σε μια Δελαβέκουρας προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.


Απίστευτο κι όμως όλα τα περιμένουμε από τις μαριονέτες των Τροικανών και των αφεντικών τους .Στην ήδη επιβαρυμένη από τους εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έρχονται να προστεθούν άλλοι 20.000 !! Ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π