Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ η Εθνικιστική συνάντηση στην Λαμία


Η συνάντηση στη Λαμία θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2012, 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς» (Πλατεία Αθ. Διάκου).
Η εκδήλωση οργανώνεται κυρίως από τους συναγωνιστές Γ. Κατσίφα, Γ. Σαγιά και Ν. Τζιόπα, οι οποίοι δεν εκπροσωπούν κάποιο κόμμα, συλλογικότητα, οργάνωση, φορέα ή κάτι παρεμφερές, παρά μόνο τον εαυτό τους.
Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων (Λαμίας και Αναβύσσου) και είναι η τελευταία που οργανώνεται από τους συναγωνιστές της Λαμίας, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογης δέσμευσης που είχε αναληφθεί πριν  την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών του Ιουνίου 2012.
Μετά και την 14-10-2012, συναγωνιστές οφείλουν ν’ αναλάβουν πρωτοβουλία για περαιτέρω προώθηση του ελληνικού εθνικισμού και στους οποίους θα σταθούμε ασφαλώς αρωγοί και συμπαραστάτες.
Η αναγγελθείσα συνάντηση απευθύνεται κατ’ αρχάς στους συναγωνιστές που είχαν συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες. Επιπλέον, απευθύνεται σε δοκιμασμένους συναγωνιστές που είτε δεν είχαν ενημερωθεί γι’ αυτές είτε δεν είχαν καταφέρει να παρευρεθούν είτε δεν επιθυμούσαν να παρευρεθούν αλλά είχαν επικοινωνία μαζί μας εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους. Επίσης, απευθύνεται σε συναγωνιστές που εκπροσωπούν συλλογικότητες ή και σε μεμονωμένους συναγωνιστές. Ωστόσο οφείλουμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι η παρουσία όλων ανεξαρτήτως θα γίνει με το μοναδικό προσδιορισμό «συναγωνιστής» και επιπλέον δεν θα καταστεί δυνατόν να μιλήσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά θα πρέπει να περιοριστούν στον ρόλο του παρατηρητή.
Από παλαιότερη συνάντηση των Εθνικιστών .


Σκοπός της συνάντησης είναι, σε πνεύμα συναγωνιστικής πειθαρχίας, η συζήτηση για την επόμενη ημέρα του ελληνικού εθνικισμού. Επιπροσθέτως, σκοπός τής συνάντησης δεν είναι η δημιουργία αναχωμάτων στον αγώνα των απανταχού εθνικιστών, αλλά ο εμβολιασμός των προσπαθειών με τη δύναμη του ελληνικού εθνικισμού.
Ο ελληνικός εθνικισμός πρέπει να πείσει ότι μπορεί να γίνει η επιλογή των Ελλήνων αλλά και ότι δεν είναι αντίθεση αλλά θέση η οποία δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις και προοπτικές στην Ελλάδα και στους Έλληνες.
Προς αυτήν την κατεύθυνση εκτιμούμε ότι πρέπει να είναι και η στόχευση της συναντήσεως αλλά και οι σύντομες τοποθετήσεις όσων κρίνουν πως έχουν να καταθέσουν συγκεκριμένες σκέψεις.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στους Νικόλαο Τζιόπα (6976814416) και Γεώργιο Κατσίφα (6979728069  ) 
Για κρατήσεις  ξενοδοχείο: Σαμαράς τηλ 2231028971-3 Έλενα 22310-25025

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα. αυτή η ομιλία θα είναι απλά μια συνάντηση εθνικιστών για θέματα προς συζήτηση ή έχει τεθεί και θέμα ανασυγκρότησης ενός νέου κινήματος; δυστυχώς μένω πολύ μακρυά και είναι δύσκολο να έρθω μιας και είμαι σε νησί. συγχαρητήρια για το blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια συνάντηση που θα δώσει ,ευελπιστούμε ,αποτέλεσμα για την ανασυγκρότηση του Εθνικιστικού Κινήματος .Εκεί προσανατολιζόμαστε .Προτάσεις υπάρχουν ,θα αναπτυχθούν και αφού τεκμηριωθούν θα συζητηθούν .Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είσαι μαζί μας παρά την απόσταση .Από Έλληνες σαν και σένα αντλούμε δύναμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π