Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ακόμα ένα βήμα προς τον γκρεμό


Η μετενέργεια της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης λήγει στις 15 Μαΐου, οπότε καταργείται και το επίδομα γάμου (10%). Αυτός είναι ο τίτλος του νέου επεισοδίου στο δραματικό «σίριαλ» των Μνημονίων που διαλύουν τη χώρα και έχουν βάλει πλώρη για να αφανίσουν το έθνος μας. Όπως είναι γνωστό, με τις αποδοχές της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης αμείβονται τουλάχιστον 350.000 εργαζόμενοι και αυτό το μέτρο θα αποτελέσει ένα επιπλέον «εμπόδιο» που θα πρέπει να υπερπηδήσουν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην πατρίδα μας.
Επίσης, η παύση της χορήγησης επιδόματος γάμου στους εργαζομένους δεν θα πλήξει μόνο τους ίδιους αλλά και το σύνολο της αγοράς, αφού θα περιοριστεί ανάλογα η κατανάλωση.
Ενώ επί σειρά ετών οι γεννήσεις στην Ελλάδα ακολουθούν πτωτική πορεία και σιγά σιγά μετατρεπόμαστε σε έθνος όπου πρωταγωνιστεί η τρίτη ηλικία, οι αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις δεν ασχολούνται σοβαρά με τη λύση του προβλήματος.

Οποτε αναζωπυρώνεται το θέμα στην επικαιρότητα, οι ανευθυνοϋπεύθυνοι βγάζουν λογύδρια για την ανάγκη αύξησης των γεννήσεων και της ενθάρρυνσης των νέων ζευγαριών να τεκνοποιήσουν. Ακολούθως, νομοθετούν προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.

Με τη μείωση του κατώτατου μισθού, την ανεργία να φτάνει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, την αδιάκοπη φοροεπιδρομή, τη δημιουργία ενός δυσκίνητου και εκδικητικού κράτους χωρίς κοινωνική πολιτική, δεν θα μπορούσε να περιμένει κάποιος την αναστροφή του κλίματος.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω υπάρχει και η τρόικα, η οποία προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και απαιτεί διαρκώς ακόμα περισσότερο ελληνικό αίμα.

Οπως τα περισσότερα ζητήματα που απασχολούν τις κοινωνίες, και εδώ η λύση είναι απλή, αλλά δεν υπάρχουν η θέληση και η αποφασιστικότητα για τη δρομολόγησή της: ύψιστο θέμα εθνικής ασφαλείας είναι η συνέχιση της ύπαρξης του λαού μας.

Οποιοδήποτε μέτρο υπονομεύει τις γεννήσεις πρέπει αυτομάτως να τίθεται εκτός συζήτησης. Δεν είναι δυνατόν να θυσιαστεί το μέλλον της πατρίδας μας στον βωμό των αριθμών που βολεύουν το Βερολίνο.

Τελεία και παύλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π