Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το γάντι στο ΚΚΕ πετάει η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας: Σας καλούμε σε δημόσιο διάλογο !


    Δεν πρόλαβε να σβήσει η ηχώ από την ομιλία του συναγωνιστού μας, Λοχαγού ε.α. Ανδρέα Πετρόπουλου στην Πόλη μας και κατατρομαγμένη η εδώ οργάνωση του Κ.Κ.Ε., με την γνωστή της ανερυθρίαστη θρασύτητα του βουνού, επιτέθηκε στις αποκαλυπτικές αλήθειες του Λοχαγού, μέσα από μια ομιλία που θα έπρεπε να επαναληφθεί σε Σχολεία, Πανεπιστήμια, Γυμνάσια, Λύκεια, σε Πόλεις και σε Χωριά.
   39 χρόνια, μετά τις συμφωνίες με το επανεκάμψαν πολιτικό κατεστημένο της Χώρας, σε ό,τι αφορά στον τρόπο συμμετοχής στα κοινά (όπως αποκάλυψε το χειμώνα του 1974 ο καθηγητής Δεβλέτογλου), το Κ.Κ.Ε. και ο κομμουνισμός κυβερνούν την άτυχη Πατρίδα μας.
   39 χρόνια καταστροφής της Ελληνικής γλώσσας και παράδοση της παιδείας στον Μαρξισμό, καταστροφής της Ελληνικής Ιστορίας, πλήρης κατοχή των ΜΜΕ και καθημερινή πλύση εγκεφάλου της κοινωνίας, συνεχής προβολή του απόλυτα αιμοσταγούς ΕΛΑΣ, του προδοτικού ΕΑΜ, του συρφετού των ξενοκίνητων συμμοριών του ΔΣΕ, αφανισμός κάθε εθνικής ανταρτικής ομάδος, αποσιώπηση των φρικτών εγκλημάτων και των προδοτικών συμφωνιών και κυρίως ΠΛΗΡΗΣ στήριξη του βρωμερού πολιτικού κατεστημένου, σε ό,τι ανήθικο ή αντεθνικό.

   Επιτέλους, μια φωνή αλήθειας, στα όσα οι ελεεινοί συνοδοιπόροι σας της αστικής Δεξιάς επί 39 χρόνια, τρομοκρατημένοι από την θρασεία επιθετικότητά σας, δεν τολμούν να αφήσουν να αποκαλυφθούν, συνεπικουρώντας στο παραπειστικό παραμύθι της ‘λήθης’, το οποίο εσείς μονομερώς, επιλεκτικώς και αυτοβούλως παραβιάζετε, έχοντας με το μέρος σας νόμους, συντάγματα και παρανόμους μιας παρηκμασμένης και ανθελληνικής Πολιτείας.
   Όσον αφορά στον Λοχαγό, απ’ όσα γνωρίζουμε και λόγω ηλικίας, δεν μπορεί να είναι φίλος με το Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, εις την οποία ουδέποτε ανήκε, αλλά και δεν νομίζουμε ότι τρέφει κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση.

   Όσο για εμάς, ποιος σας είπε ότι μόνο η Χ.Α. έχει το δικαίωμα να μιλά εναντίον σας;
   Ποιος σας είπε ότι μόνο η Χ.Α. μπορεί να διεκδικεί την αποκάλυψη των εγκλημάτων και της προδοσίας σας σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος;
   Εμείς το κάνουμε πολύ καλύτερα και χωρίς να στοχεύουμε σε ψηφοθηρία και κομματικά οφέλη, διότι ουδεμία σχέση έχουμε με πολιτικά κόμματα, τα οποία είναι αυτά που κατέστρεψαν την Πατρίδα.
   Σε ό,τι αφορά στα αφεντικά μας ‘βιομηχάνους και εφοπλιστές…’, όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε απλά παιδιά της Καβάλας και κανένας από εμάς δεν έχει περιουσίες ή παιδιά να σπουδάζουν σε κολέγια και Αμερικανικά Πανεπιστήμια. 
Μήπως πρέπει να κοιτάξετε στους κύκλους σας και στους αρχηγούς σας, που έχουν παραδεχτεί ότι τα παιδιά τους σπουδάζουν σε κολέγια και Αμερικανικά πανεπιστήμια και όχι στο ‘Λεμονόσωφ’ της Μόσχας;

   Παρ’ όλα αυτά, θα σας δώσουμε μια ευκαιρία, να δικαιώσετε τις ύβρεις εναντίον της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας.
   Σας καλούμε σε δημόσιο διάλογο στην Πλατεία της Καβάλας, ώστε να μας εξηγήσετε σχετικά με τον ένδοξο αγώνα του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, την Εθνική Αντίσταση και διάφορα παρόμοια.
   Εμείς θα σας έχουμε φωτογραφίες των εγκλημάτων των συντρόφων σας, τις προδοτικές συμφωνίες με τις υπογραφές τους, τα διάφορα άρθρα στις δικές σας εφημερίδες και περιοδικά που υπερήφανα δημοσίευαν οι σύντροφοί σας και λοιπά παρόμοια και να είστε σίγουροι ότι μετά το τέλος της συνάντησης θα κρύβεστε, όχι γιατί θα φοβάστε που κάνατε το λάθος να είστε κομμουνιστές, αλλά γιατί θα ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
                                                                                 Για το Δ.Σ. της
                                                         Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

                                                                             Άγγελος Βουλόδημος
                                                                              Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π