Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν !


Γράφουν οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ
Ω ανθρωπάκο  σκυφτέ και ταλαίπωρε..! Τα δύο  παιδιά σου που χάθηκαν, δεν είχαν καμία σχέση με την κοινωνία της μπόχας και της αηδίας που ζεις. Ο Γιώργος και ο Μάνος ονειρεύτηκαν να γίνουν χρήσιμοι στο Εθνος τους. Ονειρεύτηκαν μια Πατρίδα ελεύθερη και περήφανη,  έναν λαό κυρίαρχο που δεν θα σέρνεται δούλος των διεθνών τοκογλύφων. Ονειρεύτηκαν μία Μεγάλη Ελλάδα, όχι αποικιοκρατούμενη και εποικισμένη. Δεν πολέμησαν για καμία τσόντα, για καμία μαστούρα και αλητεία, δεν ήταν οπαδοί κανενός τυχάρπαστου σαπιοείδωλου των τουρκοκάναλων.  Υπηρέτησαν την Ιδέα, γιατί η Ιδέα είναι πιο πάνω από τα εφήμερα, τα τυχάρπαστα, τα ελεεινά που ζούμε..

Το τελευταίο διάστημα οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης εξαπέλυσαν εξωπραγματικό πόλεμο διώξεων προς το Εθνικιστικό κίνημα.. Αυτοί όπλισαν το χέρι των δολοφόνων ! 
Δεν έτυχε να έχουμε σχέση με την Χ.Α. και δεν  ξέρουμε αν αγωνίσθηκε πολιτικά με τον ορθότερο τρόπο, έτσι ώστε να μην δίνει πάτημα στους αισχρούς συκοφάντες της.
Ως μουσικό σχήμα έχουμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Εθνική Αφύπνιση δεν θα εδραιωθεί με μάχες στον δρόμο, αλλά με μάχες που θα κερδίσουν την ψυχή και την καρδιά. Με αγώνες που θα αποπνέουν το Φως, την Αγωγή και το Ήθος του Ελληνισμού.. Σε αυτήν την ρότα εμείς δίναμε την μικρή δική μας μάχη μέσω της Τέχνης.

Τα άθλια ρεμάλια που δολοφόνησαν τα δύο παλληκάρια μας, δεν θα νοιώσουν ποτέ την υπέρτατη υπερηφάνεια, του να είσαι Αθάνατος Ελληνας Πολεμιστής του Φωτός. Όταν το απρόσωπο άτομο ανασηκώνεται από την σήψη και αναζητά τους δεσμούς του, την Ιστορία του,  την ταυτότητα του, τότε από μηδενικό γίνεται Ανθρωπος. ‘Μηδενικά’ μπορεί να πεθαίνουν πολλά κάθε μέρα. Ο Ελληνας Ανθρωπος δεν μπορεί να πεθάνει γιατί είναι ζωσμένος με Ιδανικά που ξεπερνάνε το εφήμερο σαρκίο του. Ο συνειδητός Πατριώτης δεν πεθαίνει, όσο υπάρχουν άλλοι που κληρονομούν το Πνεύμα και την Ψυχή του. Όπως ο Γιώργος και ο Μάνος πήραν την σκυτάλη από την Πύλη του Ρωμανού και τις Θερμοπύλες, έτσι θα ακολουθήσουν και άλλοι που θα κρατήσουν το Εθνος μας ζωντανό. Εμείς θα κρατήσουμε τον Γιώργο και τον Μάνο ζωντανούς! Καλό ταξίδι αδέλφια! Οι Εθνικιστές δεν πεθαίνουν!

Σας αφιερώνουμε το τραγούδι μας «Ο Φοίνικας» που αναγεννάται από τις στάχτες του. Ετσι θα αναγεννηθείτε και εσείς, μέσα από τον αγώνα όλων μας για την Εθνική Ελευθερία.

1 σχόλιο:

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π