Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αγωγή στη Χάγη (!) κατά Μέρκελ-Λαγκάρντ κατέθεσε Έλληνας.


Γράφει χρησιμοποιώντας σοφές διδαχές αρχαίων Ελλήνων, με βαθύ πατριωτισμό, οργή και θυμό για όσα έχουν συμβεί στον ελληνικό λαό. Ο δικηγόρος Θεόδωρος Παπουλάκος, μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Ρώμης, δεν φοβάται να τα... βάλει με τα μεγαθήρια που ελέγχουν τις τύχες της χώρας μας και τόλμησε να κάνει αυτό που δεν έκανε καμία ελληνική κυβέρνηση, κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός. Κατέθεσε αγωγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά της Γερμανίας, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για όλα τα δεινά που ζουν οι Ελληνες στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, ενώ ζητά τις πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία, για να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Η αγωγή του κ. Παπουλάκου στρέφεται και κατά ηγετών και στελεχών, και συγκεκριμένα κατά της Κριστίν Λαγκάρντ, της Ανγκελα Μέρκελ, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, του Ζοσέ Μπαρόζο και του Χέρμαν βαν Ρομπάι, τους οποίους κατονομάζει ως υπευθύνους για την κατάντια της Ελλάδας.
«Η καθημαγμένη, αιματοκυλισμένη, αιματοβουτημένη κι αιματοβαμμένη με ελληνικό αίμα Γερμανία εξακολουθεί να φονεύει, να δολοφονεί, να εξαλείφει, να βεβηλώνει, να ρυπαίνει και να μιαίνει εκ νέου τις σεπτές, αθάνατες και ηρωικές ψυχές των νεκρών Ελλήνων» αναφέρει ο κ. Παπουλάκος στην αγωγή του.

«Κατηγορώ τη Γερμανία για διαρκή βαρβαρότητα, κακουργία, αγριότητα και αγροικία... για προσβολή, λοιδορία και καθύβριση του ελληνικού Εθνους και λαού... για σύληση και βεβήλωση των αγίων νεκρών Ελλήνων ηρώων και αθλητών πεσόντων για την πατρίδα τους, την ελευθερία της και την ελευθερία ολοκλήρου του κόσμου... για ονειδισμό προσέτι των απογόνων των Ελλήνων για τα θύματα της γερμανικής ωμότητος και σκαιότητος κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» σημειώνει ο Ελληνας δικηγόρος.

Ο ίδιος ζητά από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την «καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα από την υπόδικη Γερμανία, την απόδοση του κατοχικού δανείου στην Ελλάδα από την αφερέγγυο Γερμανία, την επιστροφή του κλαπέντος πολιτιστικού θησαυρού της Ελλάδος από την Γερμανία, ως του χρυσού και των αρχαιολογικών θησαυρών».

Μάλιστα, ο κ. Παπουλάκος κάνει αναφορά σε υπολογισμούς που έχουν γίνει ανά καιρούς αναφορικά με το κατοχικό δάνειο της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, στην αγωγή του αναφέρει ότι «κατά τον Γιώργο Πάλμο το ποσό των πολεμικών γερμανικών αποζημιώσεων ανέρχεται στο 1.570.000.000.000 ευρώ, ενώ κατά τον Ελληνα ιστορικό Δημοσθένη Κούτουνα οι οφειλές της Γερμανίας από το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα ανέρχονται στα 510.000.000 ευρώ στο έργο του «Η Ελληνική Οικονομία την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π