Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τον Θάνατο


Εθνικιστική κατάληψη Cervantes, Catania
Γράφει η Ποσειδωνία  
Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει οι μασόνοι, οι πολιτικάντηδες, οι αριστεροί, οι κομμουνιστές και φυσικά τελευταίοι και «καλύτεροι» οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ. Αυτό δεν κατάλαβαν δυστυχώς και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τραγικές καταστάσεις και γεγονότα.
Αυτή είναι η σάπια δημοκρατία των κίβδηλων ανθρωποειδών που μας κυβερνούν και μας «ενημερώνουν». Πλύση εγκεφάλου επί 24ωρου βάσεως για ένα μήνα με μονόπλευρο, μισανθρωπικό και λυσσαλέο λόγο ενάντια σε ορισμένη και μόνο κατεύθυνση. Κύριο θέμα ενασχόλησης, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μετά από συμπλοκή σχετική με ποδοσφαιρικά θέματα.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως βέβαια, αξίζει να τονισθεί ότι, κάθε έγκλημα που αφαιρεί ανθρώπινη ζωή, οφείλει, πρέπει και είναι φυσικά καταδικαστέο. Γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε αρχές, ήθος και αξιοπρέπεια. Από την άλλη πλευρά όμως, τα φαντάσματα της δημοκρατίας μας απέδειξαν περίτρανα ότι, το δικαίωμα στη ζωή διαπνέεται από διακρίσεις!!! Τι ρατσιστικό και τι φασιστικό ακούγεται αυτό;;; Και πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο υποστηρίζεται από φιλελεύθερους αστούς, διεθνιστές, νεοδημοκράτες που μάχονται στο όνομα της δημοκρατίας για ανθρωπισμό, αλληλεγγύη (με την προϋπόθεση να είναι αλλόθρησκος ή αλλοεθνής βέβαια!!) και για ένα σωρό σύγχρονες καπιταλιστικές αηδίες λες και έχουμε λυμένα τα δικά μας προβλήματα.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε δήθεν συντετριμμένους, δήθεν συγκινημένους, δήθεν καταβεβλημένους για τη δολοφονία του Π. Φύσσα και για τη στυγνή, απάνθρωπη, εν ψυχρώ δολοφονία δύο αδικοχαμένων νέων και ενός τραυματία, ΤΙΠΟΤΑ.

Όλος ο κόσμος είδε το βίντεο της στυγνής δολοφονίας, όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι όλοι εσείς οι δημοκράτες στοχοποιήσατε τη Χρυσή Αυγή, συνεπώς εσείς οπλίσατε τα χέρια των δολοφόνων. Εσείς τους εμφυσήσατε και τους αναζωπυρώσατε το μίσος με το δικό σας μίσος. Γιατί εσείς με τα λόγια σας, με τις πορείες σας και με τις πράξεις σας προβάλλετε διαρκώς αυτό που δυστυχώς πιστεύετε «Φασίστας καλός μόνο νεκρός».
Δυστυχώς Συναγωνιστές είναι πλέον γνωστόν ότι ζούμε στη χώρα της σήψης και της ψευτιάς. Αυτά τα νέα παιδιά δολοφονήθηκαν για τις ιδέες τους.

                        ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ
                                        ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
                           ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ


Αξίζει να σημειωθεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ευρωπαίους Συναγωνιστές για την 
αλληλεγγύη τους. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες φωτογραφίες που μου έστειλαν συναγωνιστές από την Ιταλία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.



Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους Ιταλούς Συναγωνιστές για την αλληλεγγύη τους.
    Ringraziamo di cuore i camerati italiani per la loro solidarietà.


 Casa pound, Pistoia

 Casa pound, Pistoia

 Casa pound, Pescara

Εθνικιστική κατάληψη Cervantes, Catania


Casa Pound, Firenze

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π