Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Οι Έλληνες φεύγουν… οι λαθρομετανάστες έρχονται για να μείνουν


του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Ποιοτικά και ποσοτικά, οι Έλληνες -εντός Ελλάδος-, μειώνονται. Το 2012, ο ρυθμός γεννήσεων μειώθηκε κατά 2,7% έναντι του 2011. Γεννάμε όλο και λιγότερα Ελληνόπουλα. Από την άλλη μεριά, έρχονται στην χώρα μας, και στην συνέχεια γεννοβολούν, όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες.
Δαπανάμε σημαντικό μέρος του Εθνικού εισοδήματος για την εκπαίδευση των νέων μας. Από αυτούς, οι πιο "ανήσυχοι" ή όσοι έχουν καλύτερες προοπτικές, μεταναστεύουν σε χώρες της Ευρώπης ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, τελικά πληρώνουμε για να εκπαιδεύουμε επιστήμονες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ξένους λαούς. Συγχρόνως, όλο και περισσότεροι  Έλληνες αδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών υγείας που θα έπρεπε να τους προσφέρει η πολιτεία ενώ αντιθέτως, κάνουν χρήση -και μάλιστα δωρεάν- όλο και περισσότεροι λαθρομετανάστες. Το ίδιο συμβαίνει και με την προνοιακή λειτουργία του κράτους μας.

Μας επέβαλαν ένα τρόπο ζωής και λειτουργίας, αποτέλεσμα του οποίου είναι, οι Έλληνες να μειώνονται αριθμητικά και την θέση τους να καταλαμβάνουν λαθρομετανάστες. Οι μορφωμένοι νέοι Έλληνες να φεύγουν από την χώρα και την θέση τους να καταλαμβάνουν απόκληροι από το Αφγανιστάν και τη Νιγηρία και άλλες τριτοκοσμικές αλλόφυλες χώρες.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. 57.000 λιγότεροι είναι οι Έλληνες που γεννήθηκαν.  48.811 είναι οι νέοι έλληνες που αναζήτησαν εργασία μέσω της ευρωπαϊκής πύλης Εuropass συμπληρώνοντας βιογραφικά.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Κάτι που θα έπρεπε να μην μας αφήνει να κοιμόμαστε.


Σύμφωνα με στοιχεία (από την ιστοσελίδα defencenet.gr) ο πληθυσμός της Τουρκίας αυξάνεται. Η στατιστική υπηρεσία της Τουρκίας ανακοίνωσε πως στα τέλη του 2010 ο πληθυσμός της Τουρκίας έφτασε στα 73.722.988 άτομα. Το μισό του πληθυσμού της χώρας αποτελείται από άτομα μικρότερα από 29 χρονών. Κάθε χρόνο ο πληθυσμός αυξάνεται κατά 1,1 εκατ. κατοίκους!
Σε δέκα χρόνια θα έχει προστεθεί «μία ακόμη Ελλάδα» στην Τουρκία... Ο πληθυσμός μόνον  της Κωνσταντινούπολης, το 2009, ήταν 12.915.158 και το 2011 έφτασε στα 13.255.685 άτομα. (Οι Έλληνες που έχουν απομείνει στην Βασιλεύουσα είναι λιγότεροι από 2.000). 

Έτσι προβάλλει ως ιδιαίτερα επικίνδυνη η πιθανότητα  να επιβεβαιωθεί η ρήση του Τουργκούτ  Οζάλ που είχε πει ότι "Την λύση στην ελληνοτουρκική διαμάχη θα την δώσει η δημογραφική πορεία των δύο κρατών". Μια ρήση που εκφράζει μια ολόκληρη στρατηγική, τα αποτελέσματα της οποίας προφανώς δεν θέλησαν να λάβουν υπ’ όψη τους αυτοί που με τα πρόσφατα φορολογικά μέτρα αποθαρρύνουν την μητρότητα και τιμωρούν τις ελληνικές οικογένειες που τεκνοποιούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π