Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

O Καρατζαφέρης αντικατέστησε την "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR" με... life style!


Δυστυχώς η αμετροέπεια, η ιδεολογική άγνοια και οι ευκαιριακές μεταβολές συνεχίζουν να κυριαρχούν στο βασίλειο του Καρατζαφέρη. Αυτή την φορά θύμα αυτής της κατάστασης, ήταν η εκπομπή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR", η μεγαλύτερης ακροαματικότητας ενημερωτική εκπομπή του ΑΡΤ FM και μοναδική για την Β. Ήπειρο στο ελλαδικό ραδιόφωνο. Μία εκπομπή που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με πρωτοβουλία -τότε- του Τομέα Β/Ηπειρωτικού Αγώνα της ΝΕΟΣ και η οποία πέρασε από μύρια κύματα μέχρι να μάθουν τα στελέχη του Καρατζαφέρη κατά που πέφτει η Β. Ήπειρος. Παρ' όλα αυτά, η εκπομπή απο την οποία ενημερώνονταν οι Β/Ηπειρώτες για τις εξελίξεις γύρω από το Εθνικό θέμα και την ιδιαίτερη πατρίδα τους, προτιμήθηκε να αντικατασταθεί από... 4 ώρες life style. Προφανώς στις “μαύρες γάτες” που διώχνει ο πρόεδρος από δίπλα του, περιλαμβάνονται και οι Β/Ηπειρώτες... 
Διαβάζουμε από τον Ελεύθερο Λόγο Αργυροκάστρου:
Για δεύτερη συνεχόμενη Τετάρτη όσοι συντόνισαν τους ραδιοφωνικούς τους δέκτες στους 90,6 FM ή επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα του ΑΡΤ FM, κατά τις 5 το απόγευμα δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την εκπομπή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR", με την Αθηνά Κρεμμύδα, τον Θοδωρή Γκούμα και τον Παναγιώτη Καράμπελα.


Κάθε εβδομάδα οι συντελεστές της εκπομπής  ενημέρωναν τους ακροατές μέσω του προφίλ στο facebook με την ονομασία Boreios HpeirosTeleia Gr, για τη θεματολογία του δίωρου 5 - 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ συνήθως ειδοποιούσαν για τις έκτακτες περιπτώσεις που δεν θα έβγαζαν το πρόγραμμα στον αέρα.

Όμως για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο κυριολεκτικό για την περίπτωση ρητό "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση" θα προσθέταμε και "ούτε ανάγνωση", αφού στο χρονολόγιο του προφίλ της εκπομπής από τις αρχές του Νοεμβρίου δεν αναρτήθηκε οτιδήποτε για το λόγους της μη μετάδοσης της.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου, οι τρεις παραγωγοί της μοναδικής εκπομπής για τη Βόρειο Ήπειρο είναι τρομερά δυσαρεστημένοι με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΑΡΤ FM. Συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη έγινε μία μεταγραφή γνωστού παρουσιαστή life style εκπομπών για χάρη του οποίου η διεύθυνση θεώρησε σωστό να κάνει πέρα οτιδήποτε άλλο. Η νέα εκπομπή κατέλαβε τετράωρη διάρκεια από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 6 - 10 μ.μ.
Έτσι η εβδομαδιαία εκπομπή "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR" θεωρήθηκε σωστό να στριμωχθεί σε μία και μόνο ώρα από τις 5 - 6 μ.μ. δηλαδή. Να μετατεθεί η έναρξη του δίωρου στις 4 μ.μ. θεωρείτο αδιανόητο αφού εκείνη την ώρα μεταδίδεται ζωντανά ήδη η εκπομπή του προέδρου του ΛΑΟΣ.
Συνεπώς θεωρήθηκε σωστό η εκπομπή για το Βορειοηπειρωτικό να μεταδίδεται μόνο μία ώρα την εβδομάδα, οδηγούμενη στην απαξίωση για χάρη μίας τετράωρης καθημερινής εκπομπής life style...
Κάποιες εναλλακτικές προτάσεις από την πλευρά των συντελεστών του "BOPEIOΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.GR" δεν βρήκαν ανταπόκριση με συνέπεια να οδηγηθούμε στο αποτέλεσμα να μην ακούμε για δεύτερη συνεχή Τετάρτη την αγαπημένη μας εκπομπή.

Οι εξελίξεις αυτές ήταν λογικό να προβληματίσουν έντονα την Αθηνά, τον Θοδωρή και τον Παναγιώτη σε σημείο να αφήνουν ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον.

Από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στους συντελεστές του προγράμματος που μας κρατάει συντροφιά και μας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα γύρω από το Βορειοηπειρωτικό από τον Ιανουάριο του 2009 και ευχόμαστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π