Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κόσμος αλλάζει και αλλάζει γρήγορα...


Στο μεϊντάνι του Κιέβου οι ειδικές δυνάμεις ξυλοκοπούν τους οπαδούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που του εμψυχώνει η Τάρια του Μακαρονά, αλλά η άλλοτε κραταιά Ουάσιγκτον το μόνο που μπορεί να κάνει για τους «συνεργάτες» είναι να απειλεί με κυρώσεις τον Γιανουκόβιτς, ενώ στη Μόσχα χαμογελούν.
Στη Συρία, οι ισλαμοφασίστες «αγωνιστές της δημοκρατίας», τρώνε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη, και οι «δημοκρατίες» τους έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους, ενώ ο πόλεμος με το Ιράν μπήκε οριστικά στο ψυγείο, και οι αιγύπτιοι στρατηγοί έκλεισαν την «άνοιξη» στο μπαλαούρο και ζητάνε όπλα από τη Ρωσία. Όλα τα χαρτιά των αμερικανών καίγονται το ένα μετά το άλλο. 

Η έκθεση που παρέδωσαν πέρσι τον Δεκέμβριο στον Ομπάμα οι 16 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προέβλεπε τις ριζικές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές που παρακολουθούμε και τόνιζε ότι οι ΗΠΑ ,με ταχύτητα άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη ιστορία, θα απολέσουν την παγκόσμια ηγεμονία και ότι θα γίνουν μια «μεγάλη δύναμη» σαν όλες τις άλλες. 


Ο Κόσμος λοιπόν αλλάζει και αλλάζει πολύ γρήγορα.
Και να που, στο πλαίσιο του «πολέμου» για τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού , η Κίνα στις 22 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ότι η κεντρική της τράπεζα θα στραφεί σε αγορές χρυσού και ότι θα σταματήσει δημιουργεί αποθέματα σε δολάρια τα οποία θα μειωθούν σταδιακά. 

Την επόμενη το Πεκίνο κήρυξε ζώνη αεράμυνας πάνω από τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει προσεχώς στην Σαγκάη μια ασιατική αγορά πετρελαίου στην οποία η τιμολόγηση θα γίνεται σε Γουάν!!!... Μετά το Ιράν που τιμολογεί το πετρέλαιο του σε χρυσό, έρχεται το Γουάν, και σε λίγο μπορεί η Κίνα να πάψει εμπιστεύεται τις εταιρίες αξιολόγησης και να μην να αγοράζει τα ΑΑΑ ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου.

Παρ’ όλα αυτά, η έκθεση της Κίνας στα τοξικά ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου παραμένει κολοσσιαία, και αυτό αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα που εάν δεν ασφαλιστεί και σκάσει θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην Κίνα, αλλά θα ισοπεδώσει την αμερικανική οικονομία.
Τα νέα είναι άσχημα και από τη φούσκα του αμερικανικού χρηματιστηρίου, που αφού ξεπέρασε τις 16.000 μονάδες ετοιμάζεται για μια μεγάλη διόρθωση.
  Οπότε ο Κόσμος αλλάζει και αλλάζει πολύ γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π