Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη ένας από τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού

Συνελήφθη από τις αρχές του Κιργιστάν  ένας από τους δολοφόνους των Ισαάκ και Σολωμού, που δολοφονήθηκαν από «Γκρίζους Λύκους», το καλοκαίρι του 1996 στην Κύπρο.

Πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, τότε πρόεδρο των φοιτητών του ψευδοκράτους, ο οποίος περιλαμβάνεται ανάμεσα στους 11 που καταζητούνται από την Interpol για αυτές τις δολοφονίες των δυο Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εξωτερικών της  Τουρκίας κινητοποιείται για να επιτύχει την απελευθέρωση του, καθώς οι Τούρκοι φοβούνται την έκδοση του στην Κύπρο.


Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της, η τουρκική εφημερίδα «Ραντικάλ» (δείτε εδώ) αναφέρει ότι οι Τούρκοι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου επειδή οι αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας πιέζουν για να επιτύχουν την έκδοση του.

Επισήμως η Άγκυρα αναφέρει πως το ζήτημα έχει παραπεμφθεί στο επαρχιακό δικαστήριο του Κιργιστάν «Sverdlovsk», το οποίο θα αποφανθεί για το εάν ή όχι ο Αρικλί θα κρατηθεί καθώς και για το εάν θα εκδοθεί στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Πάντως τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα πληροφορίες από την τουρκική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Κιργιστάν, μεταδίδουν ότι ο Αρικλί έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών του Κιργιστάν, στην οποία κάνουν αναφορά τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερχάν Αρικλί αναζητείτο από την Ιντερπόλ και συνελήφθη στη Μπισκέκ με την κατηγορία εγκλήματος που διεπράχθη το 1996 στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια έρευνας διαπιστώθηκε ότι έφερε «διπλωματικό» διαβατήριο. Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Αρικλί μεταφέρθηκε στη Γενική Διεύθυνση της Αστυνομίας στη Μπισκέκ.

egerthitoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π