Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ου παντός πλειν ες Κόρινθον - του Σπύρου Χατζάρα

O πλούτος και η εξου­σία είναι πολύ υψη­λές Τέχνες. Οι πιο "αψηλές" μάλιστα. Και πάνε μαζί, πακέτο. Η Τέχνη της εξουσίας, η πολιτική, η ρητορι­κή που δίδασκαν οι αρχαίοι Έλληνες, θέλει και «αρετήν και τόλμη», αλλά και πολλή δουλειά και χρόνια στο θρα­νίο. Θέλει βέβαια και μυαλό. Αυτό το χαρίζει είτε ο Θεός, είτε η μητέρα φύση. Δωρεάν. Δεν αγοράζεται και δεν μεταμοσχεύεται. Οι Ωραίοι και Ναζωραίοι, οι ραβίνοι του χρή­ματος, που κυβερνούν τον κόσμο, είναι μεγάλοι καλλιτέχνες. Όσκαρ και βάλε. Για αυτό βρίσκονται εκατό βήματα μπροστά, από τους δυστυχισμένους ακτιβιστές που ψάχνουν τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ στα πανηγύρια τής Ραφήνας, στα φανάρια της Καλα­μάτας και στη Λαϊκή στο Μεσολόγγι. Όπως είπε ο Πανίκος, ο διοικητής της Κεντρικής Τράπε­ζας της Κύπρου, «κανένας από πς αγορές δεν θα τα έβαζε με την απεριόριστη ισχύ της Αμερικανι­κής Κεντρικής Τράπεζας. Δεν θα στοιχημάτιζε κάνεις κατά της Fed».


Αυτό ακριβώς είναι η εξουσία και ο πλούτος. Οι «παντοδύναμες αγορές», είναι ένα τίποτα, μπρο­στά στη μητέρα όλων των αγορών. Τη Fed, που όταν γεννήθηκε η «κρίση» το 2008-2009, γέννη­σε 531 δια δολάρια για τη διάσωση, με τζάμπα επιτόκια των γερμανικών τραπεζών και 625 δις δολάρια για τη διάσωση των τραπεζών του Ηνω­μένου Βασιλείου. Για αυτό είναι μεγάλοι καλλιτέ­χνες οι ραβίνοι. Δεν είναι Τατσιοπούλου -Κιτσοπούλου και Σουλεϊμάν.
Επειδή λοιπόν είναι εκατό βήματα μπροστά, και επειδή προβλέπουν μέχρι και πότε θα πάνε οι ακτιβιστές στη Ραφήνα, ο Μπαρούχ, το έσκασε το παραμύθι.
« Η Ευρώπη χρειάζεται νέα κατεύθυνση, νέες ιδέες και νέο τρόπο σκέψης». Μίλησε για την εξέλιξη της Ευρώπης, «σε μια ομοσπονδία (εθνι­κών) κρατών», υπογράμμισε την ανάγκη μιας ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης και μιας δημοσιονομικής ένωσης, ενώ υποσχέθηκε να παρουσιάσει τις προτάσεις που περιμένει από τα «Κεντρικά», πριν τις ευρωεκλογές του 2014, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για τις προεκλογι­κές αντιπαραθέσεις. Ο Μάριο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μίλησε για την ανάγκη να «αντιστραφεί ο οικονομικός κα­τακερματισμός».

Για την ομιλία του Μπαρούχ, «θα γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του μέλλοντος», που θα τα γρά­φει η Ρεπούση του μέλλοντος, λένε οι παπαγάλοι. Ο παπαγάλος Ανδρέας, ο Κύπριος υφυπουρ­γός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, χαρακτήρισε τις προτάσεις Μπαρόζο «εμπνευσμένες». Τι άλλο να πει ο κακομοίρης.
Αυτό είναι πάνω-κάτω, το σενάριο, που έγρα­ψαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες ραβίνοι και όχι η πουτάνα των 60.000 ευρώ. Το σενάριο των πολι­τικών και οικονομικών εξελίξεων, που μας αφο­ρούν. Και επειδή οι ομόσπονδες πολιτείες (τα δήθεν εθνικά κράτη), δεν πρέπει να έχουν εθνι­κό χαρακτήρα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕτο 2015 οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα θα είναι περίπου 4.200.000.
Αλλά οι μεγάλοι «καλλιτέχνες», δεν σηκώ­νουν ούτε τις πολλές κουβέντες ούτε τις αντιρρή­σεις και για να επιβάλουν «την άκρατου τάφου», (δημοκρατική) σιωπή, ξαναφέρνουν, για την προστασία της Λίτσας, του Αλαφούζ του Λουέρντικαι του Μωυσή Αλόν, τη σιωνιστική «εχθροπά­θεια», δηλαδή τον νέο 509 κατά των εθνικιστών, με την «ευγενική επικοινωνιακή υποστήριξη» όμως, των ακτιβιστών της Ραφήνας.
Η χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης εί­ναι εδώ. Με τον νέο ΑΝ.509, που θα ανοίξει τις φυλακές και τα «ξερονήσια» για τους εθνικιστές. Το τρίο bel-canto αποφάσισε να βγάλει από το «ψυγείο», όπου τον είχε στείλει ο «κακός» Καρατζαφέρης, τον νόμο Καστανίδη για την εχθρο­πάθεια. Και 16 βουλευτές της ρουφιανοΔΗΜΑΡ, κατέθεσαν ερώτηση στον δικό τους υπουργό Δι­καιοσύνης, και αφού επισημαίνουν ότι, τα πρό­σφατα και ολοένα αυξανόμενα περιστατικά βίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας, καθιστούν επιτακτι­κή την υιοθέτηση και εφαρμογή ενός αυστηρού νομοθετικού πλαισίου που θα αποτρέπει την εμ­φάνιση ανάλογων περιστατικών, ερωτούν τον υπουργό εάν προτίθεται και πότε, να εισάγει προς συζήτηση στην Ολομέλεια το σχέδιο νό­μου του Καστανίδη για την «εχθροπάθεια» που κάλυπτε το «κενό» της ελληνικής νομοθεσίας, που δεν έχει ειδικό νόμο για την προστασία των Ταλμουδιστών. Με αυτόν τον ειδικό νόμο, που έχει επιβάλει σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνον ο διε­θνής σιωνισμός, διώχθηκε και απομονώθηκε μέχρι και ο μόδιστρος Γκαλιάνο. Με τον νέο 509 ούτε καν ιδιωτικά θα μπορούμε να εκφράσουμε την γνώμη μας!
Για αυτό επιμένω ότι η πολιτική είναι εντελώς διαφορετική και πιο δύσκολη από τον ακτιβι­σμό. Ου παντός πλειν ες Κόρινθον.

ΥΓ 1 Περιμένω να ιδώ, κάτι παλιά στελέχη του ΛΑΟΣ, που πήγαν στον Σαμαρά «για να μην έρ­θει ο ΣΥΡΙΖΑ», να λένε ναι στον νέο 509 για τους εθνικιστές, μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και τον ALEXIS.

ΥΓ2 Η κυβέρνηση του tno bel-canto, αποφά­σισε να εκποιήσει έναντι πινακίου φακής, (με διεθνή διαγωνισμό), μια δημόσια παραθαλάσ­σια δασική έκταση 500 περίπου στρεμμάτων, στα βορειοανατολικά παράλια της Κέρκυρας, τον «Ερημίτη». Δίπλα από τον Ερημίτη στην Κασ­σιόπη, βρίσκεται το «αρχοντικό των Ρόθτσιλντ». Να γιατί είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ ο φαλα­κρός μασόνος Δένδιας.

Το άρθρο του Σπύρου Χατζάρα δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Κόσμο την Κυριακή 16 Σεμπτεμβρίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π